![]() |
|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 25> |
Автор | |||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Najvise mi vrsi rabota za slusanje muzika koa trcam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
||
nokia e-65
|
|||
......
|
|||
![]() |
|||
DRIFT MASTER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 44 |
||
Jas imam alkatel ot-s853 i mislam deka podobar mobilen od nego vo zvuk nema zatoa sto on ima 2.1 zvucnici.videte ne internet za nego mn dobar mobilen 4 god go 4uvam ko nov e.
|
|||
DRIFT
|
|||
![]() |
|||
LSFC ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
||
Сони Ериксон К530I |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
mi se dopaga ova kazanovo............... ![]() |
|||
![]() |
|||
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
||
Alcatel OT-800 Закон телефонче...
![]() |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Сони Ериксон К530i
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Si placam sekoj den po nego.... ![]() |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Омар па ово е женски телефон!!!!!Купи си машки,молим те......
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
hahah.... ![]() Sonny Ericson W200 i ova e segasniot... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Wtf ти имаш женски аватар па што. Ај да речиш некој пинк телефон, ама овој нема зошто да е женски. |
|||
![]() |
|||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
||
И јас имам ваков... ми се наоѓа кога патувам... а многу патувам во последно време ![]() |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
![]() |
|||
||
Опааааа.Го фатив модераторот да ме пцуе.Мислим ке ни е правилно тоа....
![]() |
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Не те пцујам само кажувам како што е :) |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |