|
makedonkite od noviot svet |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Март.2006 во 19:25 |
Ovaa tema ne ja razbiram
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Kaneo
Група Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Генерализирањето е многу опасна работа, сенокос. А темава е глупава. Извини, ама тоа го докажува и фактот дека постовите се скоро исклучиво твои. |
|
Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si brat LUUUUUUUUUUUD
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo napret
|
|
mbm
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човече што сакаш да кажеш со ова, ако веке набљудуваш само тоа можеш да го видиш дека жените им внесуваат болест на мажите, ма дај те молам дали ова го имаш видено во некоја провинција, село со 5 фамилии од која во едната жената му стаила на мажот отров за глувци затоа што пиел и ја малтретирал и сега за те*е жените се убијци. Денес ако не си слуснал постојат судови каде што лугето можат да се разведат ако не можат понатака да живеат заедно а не го решаваат тоа со тоа што жената ке му внесе болест на мажт да умре побргу и да се раатиса од него. Денес се се решава со договор, барем така е во мојот брак инаку не би ни опстанал еден брак ако нема взаемно почитување на партнерите. Така не се решава се со болест а поготово не се жените тие сто ја внесуваат во мажот таа болест ( незнам како мислиш дека ја внесуваат) а да не мислиш дека некоја жена го има раширено птичјиов грип според те*е така ке е а? |
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Senokos od koja instutucija si izbegal? Nekade tuka procitav deka si lice vo nevladina organizacija... Ti treba da si lice vo vladina organizacija... BARDOVCI. Begaj goni se so ovie gluposti...
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа ти од дома не си излегол, седиш дома пред компјутер и читаш само глупости ама стварно не вреди времево да го тросам реплицирајки ти имам попаметна работа да му внесам на некој маж карцином или усте подобро некој вирус и ке го гледам како умира болно и споро епа жена сум а според те*е ваква УБИСТВЕНА....
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da me fati... A ja da ne te fativ deka si lud... I uste mi prakas licni poraki da ne ti vikam deka si lud!!!!??? Ti si LUD... Sto ke pravis ke dojdes tuka i ke me iskubes za kosa???? Brkaj rabota
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala za baknezot, ke i go prenesam na zena mi koga i kazuvam sto pisuvas na forumov, se gazime od smeenje... Eeeeeeej kaj zabegale lugjevo...
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe brat, ti me gledas da pisuvam za pcelite so perat alista so sapun? Ne. Zatoa sto ne sum zabegan...
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imeto mi e bomboni, ne znam dali tebe ti zvuci zenski ama posto si zabegan ke ti prostam... A tema ne gledam nikade, a i nikoj drug ne ja vide, samo ti si ja znaes ocigledno i sam sebe se razbiras. Zatoa tuka doagam, za da si igram majtap so tebe i da vidam do kaj mozes da ja teras...
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште разговарате на темава, ја мислев отишла у заборав нели заклучивме што е поентата ај бегајте од тука да не ви пустам некој птичји грип,вироза,леукемија.......
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosab mora da gi branam zenite, oti zena mi ke mi pusti nesto. Moram da slusam...
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |