|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 1024> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega ? ... se gleda li ?
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heloooooooooooooooooooou
ima i za mene limonada? aj dodeka napravite, jas palam cigara |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas i se sto kje posakas
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma slikata se gleda...ama jas ne ja gledam od mojot komp.
shana.... se naspa li?kako pomina popat. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ste po zestinava???
jas edvaj dovozev po pekolot.... a cek, eve vi poklon, kako sto vi vetiv sinoka... po moj izbor - malku planinska svezina, cist vozduh, borova suma... |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala...ama jas veke se izladiv....
|
|
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oh, da ne bese "spakuvanovo" i limonadata na kavaljerot mislam deka ke dobiev toploten sok
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TUKA ZASTANI SO PREGLEDUVANJETO
Изменето од anakin - 20.Јули.2009 во 18:05 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar den, anakine...kako si?
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se laam se ladam
denes vrukjina shhhhhhhhhhhhhhhhhhh shhhhhhhh |
|
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moras li sekogas da bides kompliciran...jas samo prasav kako si?...aj prevedi, ziti se
|
|
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i za mene eden????? obozavam tonik limonadata ja ispiv |
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj site vo bazen
vekje ima unutra edna cuca |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |