IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 62>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 19:18
боже пази...
инает значи повредено его...
повредено его...
не се лечи со врска без иднина...
само полошо може да биде...

Изменето од којсумјас - 15.Јуни.2009 во 19:18
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2009 во 22:06
Najlosha varijanta,podobro sama ,otkolku vo vrska so bilo koj...povredeno ego taka ne se lechi...
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2009 во 22:46
more dilemava za vo ginis e
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2009 во 00:26
... Za inaet be .... pa ako treba neka se pukne .... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаплазење
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2009 во 00:35
во врска за инает????
вреди ли воопшто да се губи момент од животот на инает...
кој губи а кој добива?
сигурно не добива оној кој се инаети
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 11:30
дај бе кажете нешо со да правам... :) некни во петоко се запознав со едно цупе и другиот ден на еден незин другар му реков да и го дај бројот ако сака и да ми титни... и оваа ми титна (мислам сака нешо) ама работава е со немам некоја блискос да почнам муабет ова она... во саботата онака се видов се поззз се изгускавме ама не е то то .....па зато реков дај кажете несо со да и пишам смс.... вака дури е посовреме да не се заебам после од мн чекајне оти утре заминувам на одмор :)

Фала...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 11:45
Според мене поарен е директен контакт... СМС-ите не се баш начин да покажеш некому дека ти се допаѓа, барем јас мислам така - а со директниот контакт многу работи стануваат појасни - затоа, ако одиш утре на одмор, мој совет е да излезеш вечерва, секако, таму каде што ќе оди таа - и да си се подружите малку... а потоа, кој знае?!
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 11:50
abe ok toa.... ama fintava e so ne znam ni kaj ce izleguva ni nisto zs ni neja ne ja znam pa ni drustvoto nezino ona so eden si imam edno zdravo ama za da izlezam so niv vecerva i da se druzam epten ce dojdi nafrlajne... ne e zgodno inaku znam so treba da napram zato vaka prvin malce sms ova ona... posle da si go pocnam muabeto lesno e :) a i me koci to so sabajle zaminuvam i 10 dena ce nemam nikakov kontakt znaci pak ce mora preku tel :) zato kazete neso so da i pisam inaku da imav takva sansa da mozev da bidam vo nezina blizina ubo ce beshe ama nemam :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 12:12
А да ја викнеш на кафе денес? И така имаш нејзин број....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 12:19
haha awe kaj ce dojdi koga pred eden den sme se zapoznale :) ne me zaebavaj i ti :) samo taka ako napram ce izgledam epten zagren i naporen i ce i ostam lufta ako sepak saka neso da me zaebava ponatamu .... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 12:22
Во ред, како сакаш, сепак ти ја знаеш подобро од мене
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 12:23
zato baram neso nekoe porace da pisam samo nz so da i pisam zato pobarav pomos :) mislam da ne bidi neso nafrlano onaka za pocetok na drugarska osnova ne odma "aj mori" xaxaaa :D
Кон врв
e_peci Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Август.2009
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај e_peci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2009 во 18:54
Барам ваш совет и ваше мислење... Започнав врска со братот на дечкото на сестра ми... Тие се во врска 5 години... Не знам како се случи едноставно се случи. Многу сме среќни и двајцата, и двајцата се сакаме. Сестрами и дечко и немаат ништо против, но проблемот е во родителите. Ве молам за хелп и ваше мислење. :(
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2009 во 18:58
ne zarbiram zaso ti treba sovet
sakas da pisuvas scenario za spanska serija ili samo da se sakate
aj podrazmisli so sakas

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,515 секунди.