|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 1024> |
Автор | |
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmm,fala ninja
koj se udavil anakin |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а знаеш Црвенкапа кога отишла да се шетка низ шумичката?
и кога го сретнала Пинокио? а? и кога го грабнала и го бапнала на земја и му седнала на лице? и кога почнала да му вика ,,Лажи Пинокио, лажи!!!!,, а? овој го знаеше? шипки го знаеше - овој само јас го знам |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ribarot se vrakjal od kaj svalerkata i se udavil padnal od most koga sakal darem edna plasica da donese doma kako za izgovor |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го знаев....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin nekoj vic i ova
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tie se promiskuitetni vicovi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej da bese vic no i zena mu bila radodajka taka da budaliot nemoral da bara izgovor |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
som tuka vo kafanata se kazuvaat vicevi kje kazam i jas eden
се засакаа тој е меур од сапуница а таа искра од прскалица се засакаа се сретнаа се допреа |
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za dzabe se udavil chovekot
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dibidus totalka dzabe |
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj napijte se po edna a chovekot,za greota e
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slava mu
ne se spasile ribite od nego oti i taka bil dunster za fakjanje ribi fakjaal samo nekoi stari kandilca i po nekoja pireli guma |
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa e darba
tuku ninja kaj se cigarite |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |