|
Смешна поезија |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obozavas blud
za tobom sam lud probao sam mnoge ali uzalud! Svi su narkotici za tebe nula Jaca si od droge i od Red-Bulla Obozavas provod i sva ziva cuda i na sve je spremna moja mala luda. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oče naš koji jesi,
mercedesa mi donesi, da se sveti ime tvoje, neka bude metalik boje, u ime oca i sina neka bude pun benzina, a najviše te molim bože da sedišta budu od kože . Изменето од Andjelina - 09.Јули.2009 во 00:56 |
|
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
balada za penzioneri!
Godinama opterećen, umno poremećen, seksualno rasterećen, novčano ugrožen, vremenom pregažen, dosadom zaražen, tekstilno unakažen, uvek drema, zube nema, jede sve manje, sere sve tanje, na beli luk smrdi, ide i prdi, prava je beda, niko ga ne gleda, guza sve uža, muda sve duža, kita viseća, totalna nesreća! Изменето од Andjelina - 09.Јули.2009 во 00:55 |
|
|
|
Nanicka
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti na crveno , ja na zeleno...rastavi nas semafor
|
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ти го тури Маро кој ти го тури кој ти го тури Маро..... името твое.Кумот ми го тури брате кумот ми го тури,кумот ми го тури брате,името мое.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј Розике бре комшике
дај да ти га ставу моето шеширче еј на твоју главу. |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
After Dark
Нов член Регистриран: 24.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Minat denovi...godini minat.
Minat vozovi i avtobusi... se mine... samo mojta glava NE MINE!!! (A i apce se napih!!!) :D |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полека мор полека
не се правит шопска со катана, не јај со виљушка и нож ногу ме возбудвиш коа јајш со то стапојне. шоубај сме со појасине: ти црн појас, синми дан, ја волнен појас, ишијас. слабо врвит интернетов ми велит site not found, требит ристарт, немат место ми велит дали немат меморија или требит ристарт, не врвит времето + 45 је, шо ќе врвит, комарецон зуит ето го потака, кај испари? кај апаратон против комарци, дождон врнит не престанвит, кај ојт водана да знам? ме болит главава од пијајне, не ми се ојт на работа, пак ќе глумам реума. |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |