|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 240> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plavusha se javuva vo policija da prijavi krazba na vozilo
od pred svojata zgrada .......
dali go vidovte kradecot ? prasuva olicaecot ............
NE .... ama e zapisav registarskata oznaka ..........
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sretnu se dva Crnogoraca na uglu ulice:
- Kud ces? - Ne znam. A ti? - Ne znam ni ja..... - E, pa ajdemo ovuda, blize nam je. U parku sedi Mađarica sa Crnogorcem.
Gleda ona Crnogorca i onako u zanosu mu kaže: Ah Crnogorica moja, ti tako slatka, ja tebe pojesti. Tek će Crnogorac na to: Ajde ženetino jadna ne jed' govana |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две ѓупки и ваделе моркови и вади едната 30цм морков и другата му вика:
- Ко на маж ми е! - Толкав му е? - Не бе толку валкан му е! |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ќе спречите 6 црнци да силуваат бела жена ?
- Ќе им фрлите баскет! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој фраер на алатката му пишувало AIDS и легнува со типка и оваa почнува со процедура на зимање во уста кога гледа пишува AIDS. Скокнала типкава спремна да се тепа зошто не и кажал дека има сида. Фраеров онака кул и вика: - Не се секирај ма кога ке се крене пишува ADIDAS!
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во некое индиско племе таткото му вика на синот:
- Синее, се породи жена ти!!! - И, и, тато што добив? - Братче, сине братче. |
|
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razgovaraju 3 dečaka
1. kaže: – Moj brat je sveštenik i kad ide ulicom svi ga zovu OČE. 2. kaže: – Moj brat je kardinal i kad ide ulicom svi ga zovu EKSELENCIJO. 3. Sada misli šta da kaže, pa se seti: – Moj brat ima 250kg i kad ide ulicom svi kažu ISUSE HRISTE. [...] |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што вика охридски Дедо Мраз кога ќе влезе низ оџакот?
- Добровечер деца, кој сака да си купит поклончина? Се јавува човек на пријателот: - Еј, што викаш да свртиме партија шах вечер? - Не можам, баба ми умре. - Големо чудо, ај ти ќе бидеш со црни фигури. - Која му била омилената секс-поза на Груевски додека беше министер за финансии? - 87 ! - Знаете каква е таа? - 69 плус ДДВ. |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо прв пат патувал со авион, чувствувал мачнина и почнал да повраќа.
Стјуардесата веднаш му дала кеса и отишла во кабината. Малку подоцна, кога се вратила ги нашла сите патници, освен Мујо, како повраќаат.
"Што се случи?" - го прашала таа Мујо. "Кесата бргу ми се наполни. Тогаш авионот се заниша и, за да не ми се истури, отпив малку. Е, тогаш почнаа овие околу мене !" |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно утро, мајката на четири годишно девојче му појаснува -Ако продолжиш да си го цицаш палецот ќе се надуваш како балон!
Наредниот ден мајката заедно со ќерката присуствуваат на семеен собир.
Помеѓу присутните има и жена која е очигледно трудна. Малото девојче ја забележува идната мајка и неможе да се воздржи, оди до неа и и шепнува: -Знам што си правела
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aa od kaj znae?
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vrati se žena sa pregleda kod lekara gde su joj
rekli da će živeti još samo 12 časova, pa kaže mužu da bi volela da se
poslednji put ljube divlje i strasno, čitavu noć, a muž odgovara:
• Lako je tebi, ti sutra ne ustaješ rano... Vozi Ratko Mladić B92 TAXI, staje i u auto ulazi jedan čovek. • Kako se zoveš prijatelju? - upita ga Ratko Mladić. • Omer! • A odakle si, prijatelju? • Iz Srebrenice! • Iz Srebrenice?... Nemoguće!!! Prvi put posle Titove smrti otišao Cigo da poseti Titov grob, pa nad grobom počne da se jada: • Joooj druže Tito, kako je lepo bilo dok si bio živ, a vidi sada, nema para, nema penzije, grebem se za hleb, vodu, struju... Tad ga zapazi redar koji tu kao čuva grob, pa mu kaže: • Gubi se Cigo odavde, da imam metaka u pištolju, sad bih te ubio. A Cigo će na to: • Čuješ, druže Tito, ni metaka više nema. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Кој орган кај мажите е најразвиен кога мастурбираат?
- Увото. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената му се дере на мажот: - А, бе, мажу, колку си глуп, поглуп не можеш да бидеш! Ууууф, колку ме нервираш... Да имаше натпревар во глупост, второ место ќе освоеше!!! - Зошто па сега второ место? - Па, затоа што си глуп!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |