|
Слободна врска |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ma Ili si vo vrsaka ili si "bezvrska"
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за мене тоа е несалам работа
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова дефинитивно функционира кај некои луѓе и немаат горки чувства еден спрема друг, ама ќе се повикам на еден пост од Чучулига каде што убаво дефинира кои личности можат да се носат со вакви комбинации.
Лично сметам дека ваквите врски се масовно распространети бидејќи луѓето се повеќе ги померуваат границите на личната слобода секој ден се повеќе но една работа страшно ме иритира и не ми се допаѓа е фактот дека секој сака да си го зачува она што му е вредно, секој сака да биде интимен и близок со некого и да биде сигурен а притоа да се поврзува и со други луѓе на исто ниво. Знам дека со секого различно се поврзуваме и со секого разлчно ниво на енергија разменуваме но самата помисла мојот партнер да ужива во друштвото на некоја жена многу повеќе отколку со мене ме тера да размислувам-што е тоа што јас не можам да му го пружам?! А што најмногу ме живцира кај овие луѓе е зошто не се одлучуваат да бркаат работа „соло„ и двајцата и да си бидат она што се и со другите луѓе, оддишка и разноврсност. Но кој сака да се откаже од комфортот и сознанието дека „имаш некој покрај себе„??! Никој , очигледно. Се на се, мислам дека е многу поискрено и пофер да бидеш во отворена врска отколку педерски да шврљаш стално на страна. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska...
slobodna vrska... podrazbira samo... sex bez obvrski... ama bas nisto drugo... nisto... |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слободна врска значи слободно да излегуваш, да се дружиш со другари и другарки а да не изневеруваш
слободна врска не е да се е.... без да ти се налутат |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova znaci doverba, ne "slobodna vrska"... |
|
DeepBlue
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па довербата дозволува бескрајна слобода
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temava e mislam samo za nemazeni i nezeneti ......... nema slobodna vrska za nekoj / a koj vekje e vo BRACNA vrska
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум старомодна...не сум за вакви современи врски... нити ги оправдувам нити пак сум била во таква ,,слободна,, врска
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mazeno / zeneti nema slobodna vrska ... postojat samo napori da ne bidat fateni
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слободна врска е исто како и да си без врска.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slobodna vrska e bez obvrska
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“слободна„ врска не постои - тоа е само договор - двајцата се слободни, излегуваат со кого сакаат, ама во моментите кога нема со кого да излезат, а се чувствуваат осамени, му се јавуваат на оној другиот, па „корисно“ го пополнуваат времето - само проблем се јавува кога ќе се родат чувства од едната страна - тогаш што? Решението ќе биде или вистинска врска или дефинитивно прекинување на секаков контакт, а ни едното ни другото не е добра опција, според мене - затоа, зошто да си ја барате бељата?
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не беше Фејсбук, немаше да постои концептов
кој патем е срање |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |