![]() |
|
Телепатија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
marijauneva ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da...mnogu pati mi se slucuva
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
A KOJ VERUVA NA NESTO STO NE SUM VO SOSTOJBA BAREM ZA SEGA DA GO OBJASNAM
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
mi se ima mnogu pati sluceno da pomislam na nekoj i da mi dojdi ili da se slusnam.
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....ми се има случено повеке пати,да не речам често.....понекој пат навистина успева да личноста ги каптира пратените мисли ,но некој пат ми се чини дека има пречки на фрекфенцијата
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Kaj mene poslednive 2 dena imashe prechki vo frekvencijata... ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Телепатијата просто и едноставно се мисли изразени во патувачка енергија која секако се пренесува или вибрира во космосот и лесно може да се поистовети со законот за причина и последица;
пр; Мислиш на некого многу често и од силна желба да ја видиш личноста тоа се остварува бидејќи енергијата се пренесува низ воздухот и создава честици кои се привлекуваат, така да сами креираме вакви ситуации. Исто важи и за некого што не можеме да го поднесеме одеднаш секаде почнуваме да го гледаме, тоа зашто постојано мислиме на тоа. Мислите се многу моќна работа, нема играчка со нив ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
cesto ostvarliva telepatija - ama za teski losi raboti,
lesnite i dobrite nekako imuni na telepatija ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
не знам како функционира сето тоа,...но и да ми се случило такво нешто..сигурно е случајност!
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |