|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 678910 32> |
Автор | |
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugata nedela (kako i sekogas)
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако знаете што правите и што сакате...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам што ни го одложивте испитот за некој ден.....
|
|
МИР со сите
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da go obnovat svoeto znaenje,
ne se predava na stara slava od pred x godini |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш сте кул
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Принципи на однесување во лабораторија:
Во лабораторија не се пуши |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е алал да ви е...... многу реални оценки се добија на матурите....... а богами и на крај година........
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na profesorkata po biznis: ete zavrsiv veke, nema da me gledas nikogas veke i mnogu mi e milo so izvadiv 5ka na interniot ispit po biznis i toa so site mozni poeni, ete konecno i ti se uveri deka jas ucev, ne odev naskolo radi reda. Iskreno da ti kazam ke mi nedostigas, ke nema koj da me kritikuva dodek site drugi me falat. I znam ova deka zvuci premnogu samobendisano no taka e, od 12 profesori samo ti me kritikuvase i za inat go izbrav tvojot predmet da go polagam za da ti dokazam deka nauciv nesto.
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ле, лЕЕЕЕЕеееееее,па вие усте све биле многу подуени,ццц не чини тоа да се воспитате малцицка,ај летово можи???
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more sto bi mi go razubavile denot da go ukunat zakok=not za pusenje na javni mesta, a ne u skolo da se krieme zad biblioteka ili zad sala
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доста беше...само се прашувам како ќе издржите неколку недели без психички тортури
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mu gi vratat parite na poranesniot minister za obrazovanie ... na Pera ..... ne mu go kazale celosno kirilicnoto pismo
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(на наставничката по англиски) сега од ко замина се надевам дека ќе најдеш нова жртва за да ја мачиш цела година..цркни краво дебела!!!
Изменето од mamamd - 12.Јули.2009 во 06:36 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех каде дојде младината,
Заборавивте што е учител и какојсе почитува учител. Сега треба да те викаат учениците со некое име како djoni Deep или слично, да седиш со нив да пиеш кафе, да им ставаш двојки и петки оти не знаат ништо, да ги испитуваш на трите последни лекции ... Е ТОА Е НАШАТА ИНФОРМАТИЧКА НАЦИЈА, Е ТОА Е НАШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |