![]() |
|
Давање и земање |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Imam-za zal(velam za zal zatoa shto nema veke ludje vo vistinska smisla na zborot)glupava osobina da sekogash poveke davam otkolku shto zemam.
Porano mi beshe krivo,no sega ne- koga od lichnosta ili lichnostite na koi sum dala mozebi i poveke od shto zasluzile nemam povraten gest. |
||
![]() |
||
kicaan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
|
Tesko e da se dava, najtesko e da se saka, nevozmozno da se razbere. mislava nee moja , no ja razbiram. jas sum osoba na koja ne i e tesko davanjeto ,naprotiv toa mi pravi golemo zadovolstvo . POrano koga nemase da dobijam povratno ,,,.taguvav i se custvuvav izmamena .Si velev veke nema . No so vreme svativ deka davanjeto mi trebalo mene . sega se trudam da bidam podiskretna, da pruzam koga ke mi se pobara , no najvazno e da ne ocekuvam povratno nisto . Svativ deka priznanieto sepak ke dojde mozebi vo lice od koe najmalku ocekuvame . Zatoa mislata sega ja razbiram tie sto gi sakame im pomagame bezuslovno i ako se tie srekni nie sme uste poveke.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
mnogu ubavo!!!
ne taguvaj! sposobnosta da se dava e odlika na golemite lugje
toa ne go pravis za da dobies nesto za vozvrat
toa go pravis oti cuvstvuvas potreba.
togas TI se cuvstvuvas ubavo...golemo...
ne im e ubavo na dusata na tie sto ne znaat da davaat.
izgrizani im se noktite
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
se raduvam sto citam vakvi postovi ... mnogu godini mi trebase i na mene da svatam nekoi raboti ... da ne vrtam mnogu ... za mnogu raboti ... moze za nekoj da bide mala rabota ... a toa za drug da e nesto mnogu golemo ... nesto od zivotna vaznost ... !!! i ne treba vozvrakanje ... toa e taka izgleda podeseno ... na onoj sto ke mu pruzite raka ... i da saka ... nemoze da vi vozvrati ... ne e vazno !!! zivotot si tece ponatamo ... nikoj ne znae koj na kogo ke pruzi raka ... sepak se neka bide iskreno ... zboruvam samo za davanjeto ... !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Mislam deka popravilno bi bilo narecheno: davanje i primanje.
Primanjeto se sluchuva edinstveno koga nekoj neshto kje ti dade. Zemanjeto ne e sekogash primanje... vo sushtina toa ne e primanje, iako so vreme nie taka sme prifatile da go interpretirame. Davanjeto i primanjeto se najdoblesnite neshta sto mozheme da gi storime kako lugje... Se razbira, koga toa e napraveno od srce i bez nikakov interes prikachen za niv. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
poveke davam od kolku sto zemam i dobivam
![]() |
||
![]() |
||
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
|
davanje i zemanje ,
neka se vrti parata , makar i nikoj da nema korist ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Sto ke si zemam ne vrakjam...ne si igram nati go daj mi go
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
Koga ti davaat zemaj
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Povekjeto davaat samo zatoa sto ocekuvaat da zemat.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
jas mislam deka poveketo zimaat, deka mislat deka vo toa e stvarta Изменето од becenevem - 03.Јули.2009 во 10:34 |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
sto poveke davate- poveke imate,
sto poveke zimate -tolku pomalku imate.. |
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
давај ако сакаш да земаш!...
![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Во таков период сум каде што ми е можда и повеќе од потребно за да ми биде дадено. Голтам љубов (кога ја има тук таму) како човек што не видел храна долго време и е на работ на изумирање. Си барам ѕвезди водилки за да ја најдам некаде душава изгубена.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |