IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 106107108109110 295>
Автор
Порака
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 11:01
Originally posted by anastea anastea напиша:

Originally posted by Popi Popi напиша:

Nitu ovde ne treba da ima imuni na site navreduvachi na Makedonskiot narod i nacija!. намигнување

Попи, таков имунитет не постои, никаде и за никого на форумов.

Taka i treba da bide. големо%20гушкање

Кон врв
Мигаре Тактика Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Јуни.2009
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мигаре Тактика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:07
Шо ти е толку интересно да дебатираш со македонци????
Кон врв
tanas _ _ _ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Мај.2009
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tanas _ _ _ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:15
Originally posted by Мигаре Тактика Мигаре Тактика напиша:

Ке ти кажам макар и да не сом должен!
Прадедо ми е бил помошник воевода во четата на Тодор Хаджикостадинов от ВМРО во пиринска Македониа, човекот умре на 93 години и за тоа го помна многу добро! Когато во Пиринска Македониа за известен период ВМРО даже са се собирали даноци.Држава во држвата! На ова Бугича му вика македонското востание против бугарите во което е участвувал и дедо ми!
Та малце ми е наследствена диагнозата!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:27
Originally posted by tanas _ _ _ tanas _ _ _ напиша:

Originally posted by Мигаре Тактика Мигаре Тактика напиша:

Ке ти кажам макар и да не сом должен!
Прадедо ми е бил помошник воевода во четата на Тодор Хаджикостадинов от ВМРО во пиринска Македониа, човекот умре на 93 години и за тоа го помна многу добро! Когато во Пиринска Македониа за известен период ВМРО даже са се собирали даноци.Држава во држвата! На ова Бугича му вика македонското востание против бугарите во което е участвувал и дедо ми!
Та малце ми е наследствена диагнозата!

E pa ti ako ne ja razbirash razlikata izmegu Makedoncite i Bugarite, togash shto pravime za drugite, a? Samiot kazhuvash deka tvojot dedo se borel PROTIV BUGARITE, i bil Makedonec, i shto treba ushte sega da se diskutira ponatamu? збунетост

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:34
Ова може и на ЛП, да не спамираме по темите.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tanas _ _ _ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:35
Originally posted by Popi Popi напиша:

E pa ti ako ne ja razbirash razlikata izmegu Makedoncite i Bugarite, togash shto pravime za drugite, a? Samiot kazhuvash deka tvojot dedo se borel PROTIV BUGARITE, i bil Makedonec, i shto treba ushte sega da se diskutira ponatamu? збунетост

Сметам дека jaсно е напишано.... Буги е еден от модераторите на форум историа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:53
Originally posted by anastea anastea напиша:

Ова може и на ЛП, да не спамираме по темите.

Anastea, toj zboruvashe tuka na temava za promena na nashata istorija (shto e del od temava, t.e. uslovite za ne-blokiranje) taka da tuka treba i da se doobjasnat nekoi raboti za koi pochna da zboruva. Ako e po LP, nema da znaat drugite deka se raboti samo za konfuzii i pritisoci za prifakanje na obratnoto, shto sepak e del od politikata na Bugarija sprema nas. намигнување

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:55
Јас мислам на лични информации за членовите, со кои нема потреба да се преоптоваруваат темите.

Изменето од anastea - 30.Јуни.2009 во 12:56
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tanas _ _ _ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:58
Согласен сом со Анастеа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2009 во 13:00

Da ne treba taka i bez detali....sigurno. големо%20гушкање

Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2009 во 22:27
Темава пак ке ја активираме.Клубот мора да функционира и да не се затвара.
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2009 во 22:34
оти бе? што му фали кога е затворензбунетост
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2009 во 22:50
Originally posted by mileg mileg напиша:

Темава пак ке ја активираме.Клубот мора да функционира и да не се затвара.

Не мора Милег, освен ако имаш нешто да кажеш, а не знаеш каде на друга тема во политика.
Само да потсетам дека правилата важат и за туканамигнување
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2009 во 23:06
Па модераторке да се потсетиме и да го обновиме малку и овој клуб.Инаку знам дека правилата важат и за тука инаку да предложеме некоја тема за клубот за дискусија.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 106107108109110 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,195 секунди.