|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 678910 240> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разговараат двајца пријатели: - Пази што се случи, жена ми додека беше трудна ја читаше "Тројцата мускетари" и кога се породи завчера ми роди тројка. - Ај ја фаќам магла, мојана дома ја чита "Али баба и 40 разбојници". |
||
|
||
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-Како кинези држат диета? -Јадат со едно стапче |
||
mari..sekogas za tebe:)
|
||
kirealeks
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е заедничко помеѓу удавен човек,изгорен леб и трудна жена?
-Доцна изваден!!! |
||
ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
||
kirealeks
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е заедничко помеѓу кандидат-студент и мек к*р?
-И двата си велат-"Eднаш да влезиме па шо сака нека биди". |
||
ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se setale zajko i lavot, lavot nagazil na mina, eksplodiraal i letnal vo vozduhot, a zajakot rekol: Lav is in the air
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
leonard
Нов член Регистриран: 08.Декември.2005 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se izgubil covek vo dzunga taka skitajki nasidel na mala kukicka i cuknal! se javil detski glas:koj e? i covekot rekol jas se zagubiv i zatoa kade e tatko ti? toa reklo, toj izleze koga vleze malka mi. a kade e majka ti? toa reklo, taa izleze koga vlegov jas i togas covekot rekol .. pa vie se sobirate li celata familija? deteto: pa se sobirame ama ne tuka vo WC to!!!! |
||
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne si normalna nema so....!!!!!! ME ISKINA OD SMEENJE!!!! |
||
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene ko mi go kazaa tri pati mi se zakanija deka kje me bkaat od cas ako ne prestanam da se smeam...... |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele moram da priznaam deka se izmocav od vicot, bravo be Alekta vaka ne sum se smeala od daaaaaaaaaaaamna |
||
|
||
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravos za vicot stvarno bese COOL |
||
Kaneo
Група Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se izvinuvam sto e na bosanski, ama ke go izgubi sarmot ako se prevede: Stopira Mujo do Zenice kad odjednom prolom oblaka i velika oluja. Gusta kisa. Jadni Mujo ne moze vidjeti ni prst pred okom, kad najednom ugleda svjetla auta. Stane auto, a Mujo bez pitanja uskoci u njega, a u autu nikoga. Polako auto opet krene, Mujo se cudi. Kad ispred njih zavoj i pocne se on moliti od panike. Nije mogao ni mrdnuti od straha, kad najednom pojavi se ruka za volanom i pocne okretati. I tako par zavoja. Mujo vise nije mogao izdrzati strah nego iskoci iz auta i otrci do prvog grada i pravo u kafanu.
Naruci Mujo rakiju i pocne pricati ljudima pricu. Vide ljudi sav uplakan, nije ni pijan, mora biti ziva istina. Kad nakon pola sata u istu kafanu udju Huso i Haso (ljuti ko risovi) i vide Muju.
Haso ce: "Bolan Huso, eno ga onaj sto nam je uskocio u auto dok smo ga gurali."
Изменето од Kaneo |
||
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Влегува швалер во автобус и таму забележува една симпатична калуѓерка. Седнува до неа и ја прашува:" Сакаш ли да се сексаш со мене?"
-"Не, јас сум мажена за Господ", му одговорила калуѓерката и се симнала на наредната станица. Арно ама разговоров го слушнал возачот на автобусот и се понудил да му помогне на швалеров. -"Јас знам како можеш да ја легнеш калуѓеркава!" -"Стварно? Како?" -"Секој петок точно на полноќ таа оди на гробиштата да се моли. Ти облечи некој долг мантил со капа, залепи брада на лицето и речи и дека си Господ." На швалеров му се допаднала идејата и направил како што му рекол возачот и во петок на полноќ отишол на гробиштата каде веднаш ја забележал калуѓерката. -"Тоа сум јас, Господ! Дај да те сексам!" Калуѓеркава одма се согласила, но го замолила да се задоволи само со анален секс затоа што никако не смее да ја изгуби невиноста. И така и би. Откако свршил работа, швалеров ја тргнал капата и почнал задоволно да се перчи. -"Ха, ха, ха! Тоа сум јас, се сеќаваш кога ме откачи во автобусот?" -"Ха, ха, ха!", му враќа калуѓерката. "Тоа сум јас, возачот на автобусот!" |
||
|
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamo oti tato ima tolku malce kosa oti mnogu misli a ti oti imas tolku mnogu kosa a mars na spiene mangup eden
|
||
mbm
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |