|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 124125126127128 240> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таткото мечок: - Некој ми ја изел супата!
Детето мече: -И мене некој ми ја изел супата Мајката мечка: - Ај не дробете уште не сум ви сипала! |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стара брачна двојка решила да прослави втор меден месец во истиот хотел како и првиот пат. Пред да ја почнат онаа работа, мажот оди во тоалет, исто како пред многу години и излегол по 5 минути, смеејќи се гласно, исто како пред многу години. Жената го прашува:
- Абе, зошто се смееш? И тогаш се смееше, ама ми беше срам да те прашам. Што е работава? - Претходниот пат кога отидов на мочање, го измочав цел ѕид. Сега, си ги измочав кондурите. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога и ја отварате вратата од автомобилот на жената.
- Кога имате нов автомобил, или нова жена. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колегите го прашуваат Трпе што и земал на девојката за роденден.
- А бе имаше само 500 денари во новчаникот, да имаше повеќе и тие ќе и ги земев |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иванов отишол во посета кај Медведев и видел лимузина и го прашал:
- Леле ама е убава твоја е? - Моја е вика Медведев. Сакаш ваква? - Сакам, вика Иванов. - Пишете лимузина за Иванов. И напишале. Потоа Медведев му вика на Иванов дека ќе го вози на брод, а тоа било јахта: - Леле ама е убава твоја е? - Моја е вика Медведев. Сакаш ваква? - Сакам, вика Иванов. - Бришете лимузина пишете јахта за Иванов. И напишале. Потоа му рекол дека ќе го вози во хелихоптер: - Леле ама е убав твој е? - Мој е вика Медведев. Сакаш ваков? - Сакам вика Иванов. - Бришете јахта пишете хелихоптер за Иванов. И напишале. Вечерта отишле во диско и сега Медведев го прашува Иванов: - Леле ама е убава, твоја е? -Наша е вика Иванов. - Сакаш ваква? - му вика Медведев. Иванов се мисли и си вика во себе "Да изгубам хелихоптер за една женска" и вика: - Немам таков к*р за ваква п**ка. - Бришете хелихоптер пишете к*р за Иванов. Рекол Медведев и го испратил Иванов на аеродром со к*р во рака. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој кумановец и патувал во американска пустина со коњ. Ама по некое време му умрел коњот и кумановецот си рекол:
- Ск сам га наебао, но му се јавила совеста и му рекла: - Не си га наебао, продужи да одеш право. И овој продолжил. По некое време го сретнале индијанци и го заробиле и тој пак рекол: - Ск сам га наебао, но пак му се јавила совеста и му рекла: - Не си га наебао, оди со нив дека те водат. Го однеле кај нивниот поглавар и Кумановецот пак рекол: - Ск сам га наебао, но совеста пак се јавила и му рекла: - Не си га наебао и му рекла: Погледни го остро со очите и плукни го у фаца. Го погледнал остро со очите и му плукнал во фаца на главатарот. И потоа му се јавила совеста и му рекла: - Е СК СИ ГА НАЕБАО. |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............resavaat Mujo i Haso krstozbor :
Haso : zenski polov organ .........
Mujo : horizontalno ili vertikalno ............
Haso ..... horizontalno .............
Mujo ......... USTA ........... Изменето од miroslav_g8 - 25.Јуни.2009 во 16:38 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ск сам га наебао, кој ме тераше да ја отворам оваа страница.... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доага Џејмс Бонд во Скопје и се запознава со еден стајлист...
--Бонд--Џејмс Бонд --Геј--Сергеј… |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лекарот го прашува Влавот:
- Ви помогна ли лекот? - Да, да, реумата веднаш ја снема; жена ми повеќе не . .кашла, а со остатокот ги изми чиниите! |
|
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haso i Fata vode ljubav, a Haso će: Daj Fato sad malo
gore, ajde sad malo dolje...... sad se pomakni lijevo....sad se pomakni desno....... A Fata će: "Haso, jel ti to mene jebeš ili me parkiraš ??" Hoće crnac da vodi ljubav sa plavušom, a ona će: - Ne smem. Čula sam da je kod crnaca mnogo veliki. - Lažu, veruj mi. To su gluposti! - Mogu samo da ti popušim - predloži plavuša, a crnac će ljutito: - E, jebiga, pa to mogu i sam. |
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile dvajca gluvi se sretnale i edniot mu vika na drugiot:Abe nariba li ke odis? Ovoj mu vraka:Ne be nariba ke odam.Aaaaaa jas si mislev deka nariba ke odis.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sta se dobije kada se ukrste Crnogorac i Japanac?
- Covek koji hoce da radi, ali ne moze da ustane iz kreveta! |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Išla vojska sperme i zapovjednik vikne: - STOJ!.
Svi zastanu i začude se te pitaju što je sad. A na to će zapovjednik: - Izdaja!!! U govnima smo. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Внеси реплика | страница <1 124125126127128 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |