IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9091929394 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
гјувеза Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гјувеза Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 12:29
Originally posted by Eli Eli напиша:

Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Знаеш ли да чуваш тајна?-Софи Кинсела
Е на оваа книга ако не се згазиш од смеење не знам на која друга би можело голема%20насмевка

Веќе почнувам да се смеам..

Kazete mi kade da ja kupam ?Tokmu sega mi treba edna takva sodrzina,sto ke me oraspolozi.Momentalmo ja docitav Memoarite na edna gejsa ..ja imav pocnato pa ja ostaviv pa sega ja docitav....za gejsite imav sosema druga pretstava
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....

Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 12:39
"znaes li da cuvas tajna" ja vidov vo ikona vo ramstor,tamu ja ima.samo ne mi teknuva dali bese na angliski ili na mkd...
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 12:44
iljada neverojatni conca...nesakav da ja citam, znaev sto da ocekuvam...me iznenaduva ...na pisatelot bolja mu e od prvata
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 01:17
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

"OPUS DEI"

Robert Hacison

Добра ли е? Насловот ветува...

ја добив книгава,ќе ја почнам за некој ден

... Dokolku sakas tip na knigi koi se daleku od klasicna komercijala .. Istoriski  prikaz za formiranjeto, celta i zalozbite na najtainstvenata "sekta"   na Rimokatolickata crkva  ....
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 15:29
Благодарам мила
Ќе се потрудам да ја пронајдам... баш ме интересираат такви книги, затоа што сакам да знам нешто повеќе околу тие работи, посебно од книги кои не се пишувани од Ден Браун, Стив Бери и слични...

Инаку, back on topic - ја читам Милениум од Б.Д. Бенедикт
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 15:30
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

iljada neverojatni conca...nesakav da ja citam, znaev sto da ocekuvam...me iznenaduva ...na pisatelot bolja mu e od prvata

Навистина е убава книгата - зошто да не сакаш да ја читаш? Само не можам да речам дека е поубава од првата „Ловец на змејови“ - мене двете книги ми се тука некаде... ама факт е дека и двете се одлични!
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Siuxi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Siuxi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 16:35
sada citam patnik do Frankfurt od Agata Kristi
Кон врв
fiore Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2009
Поени: 121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiore Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 16:45
Sega pocnav da ja citam "Ako docekam sutra"od Sidney Sheldon,po 5 pat,ama mnogu mi e ubava....
Кон врв
Siuxi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2009
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Siuxi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 16:51
Originally posted by fiore fiore напиша:

Sega pocnav da ja citam "Ako docekam sutra"od Sidney Sheldon,po 5 pat,ama mnogu mi e ubava....

vo kakov stil e taj roman i za sto se zbori u nega?
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 19:47
Originally posted by гјувеза гјувеза напиша:

Е на оваа книга ако не се згазиш од смеење не знам на која друга би можело голема%20насмевка

Kazete mi kade da ja kupam ?Tokmu sega mi treba edna takva sodrzina,sto ke me oraspolozi.Momentalmo ja docitav Memoarite na edna gejsa ..ja imav pocnato pa ja ostaviv pa sega ja docitav....za gejsite imav sosema druga pretstava

јас да ти кажам ја добив како подарок,ама прошетај низ градов сигурно ја има по книжариве..иначе стварно е интересна сеа за летово да си го пуштиш мозокот на пасење..позз
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
fiore Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2009
Поени: 121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiore Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2009 во 10:28
Originally posted by Siuxi Siuxi напиша:

Originally posted by fiore fiore напиша:

vo kakov stil e taj roman i za sto se zbori u nega?

Za edna devojka na koja vrtoglavo ke i se promeni zivotot...triler e
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2009 во 10:30
Продвачка од Стиви Мартин
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2009 во 10:51

Originally posted by гјувеза гјувеза напиша:

јас да ти кажам ја добив како подарок,ама прошетај низ градов сигурно ја има по книжариве..иначе стварно е интересна сеа за летово да си го пуштиш мозокот на пасење..позз

Ja ima vo Matica...
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2009 во 15:45
Девојките на Марко - Оливера Николова
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9091929394 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.