![]() |
|
Вашиот несесер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Автор | |||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pak se poklopuvame? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
||
непамтам дека друг пат сме се поклопиле... |
|||
~Live the life you love, love the life you live~
|
|||
![]() |
|||
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
||
течна и камена пудра, руменило и четка, маскара, моливче за очи,острилката за моливчиња, сјај за усни и лабело, чупалици, сенка за очи и некое карминче кое скоро никогаш не го користам
![]() |
|||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
krema za race,kamena pudra,labelo ili sjaj i ogledalce
bas e prepoln ![]() Изменето од sanja-a - 18.Јуни.2009 во 12:31 |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
neznam od kade da pocnam se naogja od se po neshto prepoln e
![]() |
|||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|||
![]() |
|||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
||
најчесто носам сјаеви за усни или лабела, потоа креон,маскара,влажни марамици,коректор или пудра, и руменило :)
|
|||
..Живеам за да умрам..!
|
|||
![]() |
|||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
||
сјај за уста носам во чанта.....
се друго ми е за пред огледалото во купатило... |
|||
МИР со сите
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Се свое си носам со себе
![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
Пудра, сјај, крема за раце и мини парфемче....толку
![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
mojot nesiser e haossssssssss svasta ima vo nego
![]() |
|||
![]() |
|||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
||
kaj mene ima od se po neshto
-labelo
-maskara
-ogledalce
-parfemce
-krema za race
|
|||
![]() |
|||
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
||
Мојот исто..па не знам што кај ми е..Треба да седнам да средам..некогаш.. |
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
i jas treba da go sredam, ali ne mi doslo vreme hehehe,aj ke bide nekoj den......
![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Вака кога ќе го отворам...
-Дав крема за лица -Течна пудра -Црвен лак -Мал стик -Лабело -Црн креон -Бел креон -Маскара |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |