IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8990919293 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Goran71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goran71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2009 во 13:09
momentalno ja citam "Klice" od Dzudit Miler, Stive Engelberg, i Vilijem Brod
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2009 во 14:55
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

"OPUS DEI"

Robert Hacison

Добра ли е? Насловот ветува...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Hyperborean Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2009
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hyperborean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2009 во 16:18
A Short History of Almost Everything од Bill Bryson

Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2009 во 21:26
Паднати ангели - Трејси Шевалие
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2009 во 22:42
Originally posted by nikita nikita напиша:

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Dijamantot od Medina - Sheron Jones

lele ne mi se veruva jas koga i da ja pobaram vo knizara mi vikaat samo sto go prodadovme posledniot primerok

Пиши ми порака...... ќе ти ја пратам во електронска форма....
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2009 во 22:49
ja simnav...i toa 2 pati ednas na srpski,pa na angliski...ama ocite mi padnaa od citanje...zatoa sakam da ja kupam fala sepak
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 13:23
Знаеш ли да чуваш тајна?-Софи Кинсела
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2009 во 16:14
Originally posted by Eli Eli напиша:

Е на оваа книга ако не се згазиш од смеење не знам на која друга би можело голема%20насмевка
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 01:37
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

"OPUS DEI"

Robert Hacison

Добра ли е? Насловот ветува...

ја добив книгава,ќе ја почнам за некој ден
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 10:37
Ај почни, па ќе ми кажеш дали е добра

Инаку, моментално ја читам Наследството на Темпларот од Стив Бери... досега е добра
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2009 во 12:57
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Originally posted by Eli Eli напиша:

Е на оваа книга ако не се згазиш од смеење не знам на која друга би можело голема%20насмевка

Веќе почнувам да се смеам..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
elenaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јуни.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elenaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 14:33
Да не знае некој во која книжарница ја има АНГУС, ТАНГИ И БАКНУВАЊЕ СО ФАЌАЊЕ или некоја web страна од каде што може да ја симнам зошто нигде неможам да ја најдам фала однапред
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2009 во 14:47
Originally posted by elenaaa elenaaa напиша:

Да не знае некој во која книжарница ја има АНГУС, ТАНГИ И БАКНУВАЊЕ СО ФАЌАЊЕ или некоја web страна од каде што може да ја симнам зошто нигде неможам да ја најдам фала однапред

Може да ја има во ТРИ, мислам дека таму ја гледав...
Кон врв
elenaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јуни.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elenaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2009 во 00:35
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Originally posted by elenaaa elenaaa напиша:

Може да ја има во ТРИ, мислам дека таму ја гледав...

Ja nema vise ,se prodale site primeroci:S
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8990919293 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.