|
ФИЛМ за МАКЕДОНИЈА - “Име си е име“ |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Јуни.2009 во 11:33 |
|||||
Филм за Македонија - “Име си е име“
Филмот за нацијата која е во заложништво поради своето име, според авторите веројатно нема да ја промени позицијата на Грција, но ќе има позитивно влијание на политичарите, што донесуваат одлуки ширум светот. Авторите се надеваат дека филмот ќе ја запознае пошироката публика со оваа неправда. Филмот е во режија на Сигурјон Еинрасон, музиката ја напиша Мортен Харкет, познат како фронтмен на норвешката група А-ха, а продуцент е Џејсон Мико. Авторите најавија дека наскоро на официјалната интернет страница на филмот - www.anameisaname.net ќе биде објавен трејлер, како и повеќе информации. ------------------------------------------------------------------------------------------- Знаат ли тие уметници кои преку филм за нас ќе го запознаваат светот со неправдата за името, дека ние прво дома си имаме “нашинци“ кои не си го сакаат и ценат името?! Изменето од anastea - 19.Јуни.2009 во 11:34 |
||||||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Leleee...kolku ubavoooo, a sepak tazhno!!!!
|
||||||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Shto e ubava i pesnata od web-stranata.
|
||||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Навистина убава песна и эборовите се моќни - браво
|
||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Најверојатно и не знаат сиромашките..оти предпоставуваат дека такви изроди..во нивните средини нема(ло) никојпат..или се пре-малку..за да „крекетаат„ од жабарникот нивен насекаде..како што тоа е кај нас случај..секако без соодветни и видливи са сечие око ...реперкусии..
Но ...сигурно еден ден и дотаму ќе (си) дојдат..каде што нема да има враќање..назад...само напред...
Кој си го бара (со боринче) нели..секако дека и ќе си (го) најде..
|
||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
............ sega novace navistina me isplasi i jasno kaza deka stavot " koj ne e so mene e protiv mene " e nestoto koe ve drzi site vas partiski papagali " sploteni " .... vo ednoumieto na haosot
|
||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ти бре папагалче..како да си се препозна(л) овде ....негде ???!!!
Изменето од novace - 19.Јуни.2009 во 13:26 |
||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не ја расипувајте и оваа тема со меѓусебни препукувања!
|
||||||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ako ima dobro organizirana promocija za filmov na ploshtad...so svekichki i sl. na ovaa muzika...DOAGJAM OBAVEZNO!!! Da se drzhime site za race....uz pesnava... |
||||||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Pa treba neshto da napravat...ova ne se ostava samo taka da pomine!!! Kako nashe isceluvanje i fala za avtorite, ke bide SUPER! |
||||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Со нетрпение го очекувам филмот...
Важен момент за нас особено што е направен од странска продукција... |
||||||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
A be kuti...non-stop mi se vrti pesnava a solzi...leat li se leat... |
||||||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Предходните спотови за промовирање на Македонија од Манчевски и тој другиот, не беа од којзнае каква корист. Ако нарачателот е ист и за овој филм, без разлика кој е автор, очекувам ист ефект.
Манџата од иста кујна е со ист вкус, без разлика на готвачот, оти Р Е Ц Е П Т О Т е ист. Што само трошат без врска? |
||||||
Кој бара ќе најде.
|
||||||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |