|
Цимери |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E za razlika od makedonskite cimerki , sega imam COOOOOOOOOOOOOOL cimerki i site ziveeme vo kuka
Tatjana od Russia , Sandra, Joan, Patricia i Flava od Jamaica , Gergana i Ina od Bulgaria
Site se super , celo vreme se smeeme ko pijani , inace cimerkite mnogu sakaat da odat na zurki i da pijat , bas preska se vozevme niz grad so koli, iznajmivme 3 koli , 400 $ za kola
Bidejki sedam na laptopot na cimerkata od Jamaica , eve sliki od nea da vi ja pokazam
|
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе откачени сте вие, туку ај стај некоја слика од таа русинката Татјана да ја видиме што катцуша е
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мммммм...ич не знаел Еван што сака
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво се сложував со мојата цимерка! четири години живеевме заедно и ниту еднаш не се спречкавме за нешто! супер ни беше! сеуште се дружиме и си ја сакам многу
|
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав две цимерки годинава, првата ја знам цел живот и супер ни беше ама моравме да се разделиме зошто замина да учи во странство, а втората ми е срце што многу си го размазив и многу си го сакам...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej druze , sorry sto kasnam so slikata, skroz izumiv , pa eve sega mi tekna.
Eve od Tatyana slika
|
|
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ух, прекрасна девојка! Абе, наше си е наше.
Ев, се надевам дека си задоволен. А за цимерството што да ви речам. Мама со овој пост... :
... ме потсети на нашите стдудентски денови од Стив Наумов, кои да не претерам, можеби беа и најубавите денови во животот (не само за мене). Од ’81 до ’86 бевме (4+1) неразделни цимери. А бевме разни националности, јас македонец, Дуле србин, Штеријо влав, Лев русин и Мохамед јорданец. (Мохамед имаше приватен стан, но речиси секој ден беше со нас, затоа пишав 4+1) Тоа взаемно разбирање и почитување доведе до тоа не само и денес да контактираме, туку и да се „ородиме“, па така едни со други станавме кумови, а покрај мене Мохамед си најде жена од Велес ... „шта да ви причам“! Кој доживеал - знае! Р.Ѕ. А имаш ли слика од цимерката на Татјана, Сандра, Јоан, Патриција, Флава, Гергана и Ина! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve od Ina i Gergana Ovoa e Ina A ovoa e Gergana |
|
|
|
GR8
Нов член Регистриран: 13.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бараме цимер/ка за у аеродром стан позади седмица 50евра плус ако има некој заинтересиран нека ми пише пвт ќе добие повеќе информации поздрав :)
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |