![]() |
|
Што читате моментално |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 163> |
Автор | ||
Goran71 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
momentalno ja citam "Klice" od Dzudit Miler, Stive Engelberg, i Vilijem Brod
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Добра ли е? Насловот ветува... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
Hyperborean ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
A Short History of Almost Everything од Bill Bryson
![]() |
||
![]() |
||
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
|
Паднати ангели - Трејси Шевалие
|
||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Пиши ми порака...... ќе ти ја пратам во електронска форма.... |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
ja simnav...i toa 2 pati ednas na srpski,pa na angliski...ama ocite mi padnaa od citanje...zatoa sakam da ja kupam
![]() ![]() |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Знаеш ли да чуваш тајна?-Софи Кинсела
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Е на оваа книга ако не се згазиш од смеење не знам на која друга би можело ![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ја добив книгава,ќе ја почнам за некој ден ![]() |
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Ај почни, па ќе ми кажеш дали е добра
![]() Инаку, моментално ја читам Наследството на Темпларот од Стив Бери... досега е добра ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Веќе почнувам да се смеам.. ![]() ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
elenaaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Да не знае некој во која книжарница ја има АНГУС, ТАНГИ И БАКНУВАЊЕ СО ФАЌАЊЕ или некоја web страна од каде што може да ја симнам зошто нигде неможам да ја најдам
![]() |
||
![]() |
||
|
Може да ја има во ТРИ, мислам дека таму ја гледав... |
||
|
||
![]() |
||
elenaaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Ja nema vise ,se prodale site primeroci:S |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8990919293 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |