|
Нирвана... |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |||
Burhan
Нов член Регистриран: 09.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Март.2006 во 23:52 |
||
dh
Изменето од anastea - 09.Август.2008 во 02:10 |
|||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe za nirvana so da kazam,grupa koja so si postavi novi granici vo muziciranjeto,si napraj nov stil i si go svirese.ama pointeresen e tuka k*rt cobain,zaradi to so(mislam videno od moj agol)dojde na "ovaj"svet,si napraj besmrtnost i si zamina,ako porodlzese da zivejt mozda nemase da bidit olku cenet
|
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па токму и за тоа се самоуби, него да си кажам мое мислење, порано многу ги сакав, ги обожавав и ми беа врвно достигнување кога почнував да свирам бас гитара секоја нивна песна што ќе ја фатев на бас ме исполнуваше, али аткога созреав музички согледав дека не се ништо посебно, некако ми се ептен едноставни па затоа сега се занимавам со басови од типот на Ред хот чили пепрс (ФЛИ ЅВЕРКА) |
|||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ABE QR ME BOLI ZA NIRVANA:::NISTO POSEBNO::::BLEDA KOPIJA NA SEKOJA RNR grupa...........
|
|||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne gi slusam ama so znam....imet ok pesni, ali vaka opsto za nivnata muzika ..... so znam....pa ne e nisto posebno..... ama sepak do nekade i gi cenam kako bend.....abe so znam....ok se (bea)
|
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за фли си во право,слусни ја walkabout,песнана е закон,ама сепак побарај имат и многу друго појаки типци од фли |
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знам знам дека има и други ѕверки како Фли али и типот е ЅВЕР |
|||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|||
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NIRVANA...
NE BLAGODARAM!!! |
|||
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|||
*psycho*
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
STETA ZA COBAIN |
|||
xokaido
Нов член Регистриран: 07.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stvarno se mnogu dobri....ama steta za COBAIN... |
|||
The only way to navigate Love
Is to be lost within it It is neither a beast to be conquered Nor a thought to be cornered You are a guest in its presence. |
|||
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kурт беше и ќе остане The God of Rock. јес да е глупо што се уби,можеше да направи многу повеќе доколку беше жив,многу тажно
|
|||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ИАКО МУЗИКАТА НА НИРВАНА СЕКОГАШ МИ ПРЕДИЗВИКУВА ДЕПРЕСИЈА И САМОУБИСТВЕН НАГОН COBAIN МИ БЕШЕ ИДОЛ ВО СРЕДНО И СО ЗАДОВОЛСТВО ГИ СЛУШАМ ЧАТ-ПАТ Изменето од ACELERA - 20.Јануари.2007 во 14:57 |
|||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нирвана е највлијателниот бенд во историјата на рок музиката воопшто. Некој како лувид не ги почитуваат затоа што ги поместија гранците на квалитетот до бесконечност. к*рт Кобејн во очите на милиони е Бог, музиката на Нирванае како директно зилезена од рајот.
Најубавите работи траат картко, а што се днесува на едноставноста на музиката...хех. Јаки муда ако фли може да свири бас ко будала(јас ептен го почитувам) кога една песна не може да напише како што треба. к*рт од два акорда знаел да те здрма до коска а да не почнам за текствоите и гласот. За сите малишани нирваномрзачи...да не биле нирвана многу од бедовите што ги слушате денеска не би постоеле затоа полека со критикие. |
|||
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne zboruvaj gluposti, ja gi pocituvav dodeka ne se iskomercijaliziraa isto kako ebanite him, a baska sto k*rt pukaglava nema(se) vrska od peenje
Изменето од LouWeed - 02.Октомври.2007 во 08:52 |
|||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |