|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 7891011 62> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
боже пази...
инает значи повредено его... повредено его... не се лечи со врска без иднина... само полошо може да биде... Изменето од којсумјас - 15.Јуни.2009 во 19:18 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najlosha varijanta,podobro sama ,otkolku vo vrska so bilo koj...povredeno ego taka ne se lechi...
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more dilemava za vo ginis e
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Za inaet be .... pa ako treba neka se pukne ....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во врска за инает????
вреди ли воопшто да се губи момент од животот на инает... кој губи а кој добива? сигурно не добива оној кој се инаети |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дај бе кажете нешо со да правам... :) некни во петоко се запознав со едно цупе и другиот ден на еден незин другар му реков да и го дај бројот ако сака и да ми титни... и оваа ми титна (мислам сака нешо) ама работава е со немам некоја блискос да почнам муабет ова она... во саботата онака се видов се поззз се изгускавме ама не е то то .....па зато реков дај кажете несо со да и пишам смс.... вака дури е посовреме да не се заебам после од мн чекајне оти утре заминувам на одмор :)
Фала... |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене поарен е директен контакт... СМС-ите не се баш начин да покажеш некому дека ти се допаѓа, барем јас мислам така - а со директниот контакт многу работи стануваат појасни - затоа, ако одиш утре на одмор, мој совет е да излезеш вечерва, секако, таму каде што ќе оди таа - и да си се подружите малку... а потоа, кој знае?!
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ok toa.... ama fintava e so ne znam ni kaj ce izleguva ni nisto zs ni neja ne ja znam pa ni drustvoto nezino ona so eden si imam edno zdravo ama za da izlezam so niv vecerva i da se druzam epten ce dojdi nafrlajne... ne e zgodno inaku znam so treba da napram zato vaka prvin malce sms ova ona... posle da si go pocnam muabeto lesno e :) a i me koci to so sabajle zaminuvam i 10 dena ce nemam nikakov kontakt znaci pak ce mora preku tel :) zato kazete neso so da i pisam inaku da imav takva sansa da mozev da bidam vo nezina blizina ubo ce beshe ama nemam :D
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да ја викнеш на кафе денес? И така имаш нејзин број....
|
|
|
|
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha awe kaj ce dojdi koga pred eden den sme se zapoznale :) ne me zaebavaj i ti :) samo taka ako napram ce izgledam epten zagren i naporen i ce i ostam lufta ako sepak saka neso da me zaebava ponatamu ....
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во ред, како сакаш, сепак ти ја знаеш подобро од мене
|
|
|
|
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zato baram neso nekoe porace da pisam samo nz so da i pisam zato pobarav pomos :) mislam da ne bidi neso nafrlano onaka za pocetok na drugarska osnova ne odma "aj mori" xaxaaa :D
|
|
e_peci
Нов член Регистриран: 22.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барам ваш совет и ваше мислење... Започнав врска со братот на дечкото на сестра ми... Тие се во врска 5 години... Не знам како се случи едноставно се случи. Многу сме среќни и двајцата, и двајцата се сакаме. Сестрами и дечко и немаат ништо против, но проблемот е во родителите. Ве молам за хелп и ваше мислење. :(
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zarbiram zaso ti treba sovet
sakas da pisuvas scenario za spanska serija ili samo da se sakate aj podrazmisli so sakas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |