|
ШО ЧЕ ДА Е ОВА??? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prekrasno napraeno brat...
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sea edna nedela dve vaka che i pram :)
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka, taka ic recka ne i mavaj
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so kje da e toa???
kje ti kazam so e GRESKA,, golema greska, drugo nema |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шема си брат со рецкиве
така, строго, ами како...... |
|
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e aj da ne :P
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam Luky...i jas imav drugari ama ne im se frlav u zagrljaj i bacuvav taka koga nemashe da gi vidam dva saati. So nekogo da se nemash videno so godini, posle zavrshuvanje shkolo i sl. da, ama ova dva-tri saati ne se videle i oop...u zagrljaji. Ne ke e drugarstvo vo prashanje, tuku mozhebi i samata neznae shto da pravi. Posle edna podolga vrska obichno se preogja preku takvi nesigurni vreminja, pogotovo ako predhodnata vrska i bila od sosema drug karakter, pa sega ovoj i e malku chuden. Odlichno si postapil....prodolzhi si taka. Pokazhi i ja razlikata izmegu samo drugarstvo i partner a voedno i prijatel. Odkoga ke go uvidi toa, ako i nedostasuvash kako partner bidi siguren deka ushte poslatki ke bidat tie pregratki. So sreka!
|
|
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa i jas za to se nerviram... zs ja gledam kako se odnesuva so nekoj drugari so koj na uciliste e zaedno i gledam so mene kako se odnesuva...
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |