Испечати | Затвори го прозорот

ШО ЧЕ ДА Е ОВА???

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=19360
Датум на принтање: 07.Февруари.2025 во 22:17
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: ШО ЧЕ ДА Е ОВА???
Постирано од: luckyboy
Наслов: ШО ЧЕ ДА Е ОВА???
Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 18:55
epa vaka... imav zenska odevme 2 meseci 24 casa zaedno od sabajle do vecer... i na kraj mi vika awe znajsh te sakam onaka drugarski.... po edna nedela samata mi se javuva mi vika aj da izlezime ova ona... i taa vecer mi vika nz pocnav da custvuvam neso te sakam ova ona ... posle toa se semefme mozi cel mesec skoro sekoja den.... i vcera mi vika awe znajs te sakam premnogu drugrski ne mozam pojce ....

dali nekoj mozi da mi kazi so e rabotava.... epten sum zacapan vo cupeto i nz so da pravam ponatamu :D chekam pomoshh :P:P

:)

Коментари:
Постирано од: kejt-d-grejt
Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 19:06
зацапај ја убоооо да не можи да мрдаголема%20насмевка

Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 19:08
голема%20насмевка

Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 19:09
pa jasno deka taka ke ispadne koa po celi denovi zaedno ste bile...
toa samo drugari go mozat, par ne,....

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....

Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 19:11
i sho da pram ?голема%20насмевка

nikos ne sum se nasol vo vakva sitoacija  :D

Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 19:45
niso odbivaj ja za pocetok. koa apla ke moli prifati. i togas nemoj da ste celi denovi zaedno ako sakate da uspeete. ni lugeto vo brak ne se celo vreme zaedno.idat na rabota

-------------

Постирано од: EvAngelos
Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 19:59
Се согласувам со блу, веројатно сте се угушиле еден со друг, само што тоа тебе не ти пречело.
А може и да е лабилен карактер девојчето, да не знае што сака, или пак да има некои чудни очекувања од дечкото, или пак може некој/а ја седнал и и направил муабет што и го сменило ставот (што исто така спаѓа под незрелост или лабилен карактер). А може и очекувала секс, па не го добила. (Колку години има?)

Како и да е, ако посака да видете пак во врска, седни ја и направете сериозен муабет за и околу вашата врска. Кажи и кои се твоите очекувања од таа врска и прашај ја за нејзините. Доколку не се согласите по ова прашање, залудна е понатамошна дискусија.
Потоа разговарајте околу работите кои таа и ти ги вреднувате во една врска, кај партнерот, за верноста, љубомората, можете и за сексот да разговарате (да, не, кога), биди искрен и отворен со неа и не дозволувај брзо да се заљубиш во неа, затоа што потоа нема разумот да те води, туку слепите чувства и страсти кон неа.
И ако нешто бидне, би ти предложил отприлика 2 пати да се гледате неделно, еднаш за викенд и еднаш преку недела. па и да ти недостига малку, тоа само ке ви ја подгрева страста еден кон друг.
Ако не ти успее со оваа, запомни ги овие работи за следната врска намигнување
поздрав ман големо%20гушкање

-------------
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.

Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 20:03
tokmu taka samo so mene me mrzi tolku da zboram голема%20насмевкаголемо%20гушкање

-------------

Постирано од: bla bla
Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 20:04
Никој ДРУГАРСКИ не е со некого 2 месеца и по 24 часа на ден. Ај првиот пат, ама ако пак сте се смириле и сега пак така ти вика, тоа е затоа што она не знае во моментов што сака. дека е само другарски, се сомневам... мислам...што другарство ќе беше тоа?
Ако повторно те побара и сака да биде со тебе, треба да ја здрмаш малце со посериозен муабет, да си размисли што сака, а не да се зафркава со тебе. Нејзе може и е интересно со тебе, па после ќе и здосади, па после пак со тебе и така...е не може тоа така. а твоите чувства????//

Постирано од: bla bla
Датум на внесување: 11.Јуни.2009 во 20:07
А да не сме размислувале слично, да не речам исто со Evangelos?

Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 01:02
ej fala mn za sovetive che mi se najdat mn...  :)

Постирано од: Popi
Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 10:25
I jas mislam taka, ne ja baraj...ostavi ja malku da se zazhelee, ako ti se javi, pravi si drugarski razgovor i ne ja vrakaj temata nazad na toa shto se sluchilo predhodno.......potoa rechi i deka morash da odish nekade pa prekini go razgovorot, голема%20насмевка so dogovor da se chuete pak.  Drugiot den javi i se...pak drugarski zborete si....taka nekolku pati drzhi ja na distanca i drugarski...ako pri seto ova se rodi pak nekoja zhelba za sostanok i vrtenje na druga tema od "drugarski" od nejzina strana, znachi deka ne se raboti za drugarstvo, tuku e neshto poveke od toa - a dali toa ke bide ljubov, samo strast, za dolgo ili samo kratki "spoevi" ke treba da go uochite i dvajcata i ke zavisi od poveke raboti a najmnogu od vas samite. намигнување

p.s. Za da mozhesh ova da go izvedesh, treba sepak da bidesh "cool" i probash da ne gi pokazhesh naednash tvoite chuvstva, jas taka mislam, podobro ke se osekash podocna ako i pokraj se' se rabotelo samo za nekoja momentalna slabost.  големо%20гушкање

Постирано од: Omar
Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 10:40
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

хехехе прпрпр.... А како се цврсти врската ако не си заедно???изненадување Ај еднаш на 3 месеци да се гледаат и ти???изненадување Дај и време, она се двоуми али се ќе биде ок, сигурно ти и си прв... намигнување

-------------

Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 13:01
ne we ne i sum prv...  pred mene imashe vrska 1.5 godina...  ama sea nemaat bas nikako kontakt so tipot

Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 17:31
Originally posted by luckyboy luckyboy напиша:

ne we ne i sum prv...  pred mene imashe vrska 1.5 godina...  ama sea nemaat bas nikako kontakt so tipot

luckyboy znaci te saka ama sepak se dvoumi dali treba da napravi neso poveke.... daj i vreme... se ke bide ok...

-------------

Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 17:34
Originally posted by Omar Omar напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

хехехе прпрпр.... А како се цврсти врската ако не си заедно???изненадување Ај еднаш на 3 месеци да се гледаат и ти???изненадување Дај и време, она се двоуми али се ќе биде ок, сигурно ти и си прв... намигнување
Ne rekov ednas na 3 meseci sea ne preteruvaj i ti голема%20насмевка Ali pa ne ide ni po cel den zaedno. ova od iskustvo намигнување

-------------

Постирано од: Anarchy
Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 17:39
Abe vo sekoja vrska treba da se dade prostor na partnerot. Da moze slobodno da disi. Ako oseti deka nema dovolno sloboda, brzo ke dojde krajot. намигнување

-------------

Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 19:46
среќа tnx

Постирано од: Biolica
Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 21:26
Ke igras toplo ladno koga oseti deka se ladish taa ko sekoe zensko ke se zagreej

Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 12.Јуни.2009 во 22:35
Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Ke igras toplo ladno koga oseti deka se ladish taa ko sekoe zensko ke se zagreej

isto e i so mashkite,igranje toplo ladno vazi za site,se dodeka trchash po neshto i nekoj ne te primetuva,svrti mu grb ke vidish kako ke trcha po tebe

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu

Датум на внесување: 13.Јуни.2009 во 00:34
Originally posted by Enigma Enigma напиша:

isto e i so mashkite,igranje toplo ladno vazi za site,se dodeka trchash po neshto i nekoj ne te primetuva,svrti mu grb ke vidish kako ke trcha po tebe

Ke pocne da trca ako mu znacis nesto. A togas ke bidis siguren sto treba da pravis. pozz

-------------

Постирано од: *moon*
Датум на внесување: 13.Јуни.2009 во 00:59
PODAROK

-------------
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот

Постирано од: Enigma
Датум на внесување: 13.Јуни.2009 во 15:47
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Originally posted by Enigma Enigma напиша:

Ke pocne da trca ako mu znacis nesto. A togas ke bidis siguren sto treba da pravis. pozz

sekako deka treba da mu znachish ili da ti znachi za da se trcha po neshto shto vredi,dokolku nishto ne ti znachi nema potreba od trchanje,najmalku po goreshtinive

-------------
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu

Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 02:34
mislam deka uspeva... :D

Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 15:17

mislam deka uspeva... :D

E bash super. големо%20гушкање

Tuku daj sega ne bidi skrzhav na zborovi, kazhi troa pojke. голема%20насмевка  Nie se otepavme site tuka od kazhuvanje a ti samo "uspeva". смеење

Sho napravi....kako reagira sega, se zapali li...i to?. голема%20насмевка  Na kratko de. голема%20насмевка

Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 17:21
epa vaka tri dena ic ni i titkav ni se javuva ko ce se videvme samo onaka edno zdravo ni muabeti kako porano nisto.... i vo sabotata pred carsija da izleguvame mi se javi i mi vika che sedime kaj mene so drugarkive pred carsija i posle ce odime zaedno ako sakas zemi nekoj drugar dojdete i i vika aj ce vidime ama ne ti vetuvam mozi ce dojdime mozi ne... i posle kaj 7-8 sato mi dzvoni edna drugarka mi vika ajde be idete che sedime i ce odime zaedno... i aj zedov eden drugar moj i pojdovme sedevme tamu so sedevme... neze ic ne i obrnuvav vnimanie si zboruvav onaka so drugarkite nezini nekoj bosh muabeti i zaebancii.... i posle zaminavme vcarsija i vo kafic ovie so nas na masa sedea jas si spartav naokolu si setkav so drugi cupina ova ona si pravev muabeti ovaa sama ne kako porano.... i drugarive mi kazaja praela nekoj kiseli faci ko che sum zastanel so drugi cupina... i posle zaminav isceznam nadvor nekade.... i gi nacekav so edna drugarka i niz carsija i mi se frli neso me izbaci onaka i pocna neso da mi zboruva ama jas onaka ja ignorirav kulturno.... no sakam da kazam deka kako so mi se odnesuvase tie denoj ko mi rece te sakam samo frendski sea neso pak kako porano pocnuva da se osloboduva ama che bidi si vikam poleka poleka :D:D
inache fala mn za komentarive i za pomoshta :D:D

Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 17:54
lele srce e luckyboy газење%20од%20смеење

-------------

Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 18:05
dobro napraveno ili ?:D

Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 18:18
prekrasno napraeno brat... голема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 18:22
sea edna nedela dve vaka che i pram :)

Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 19:51
taka, taka ic recka ne i mavaj намигнување

-------------

Постирано од: anakin
Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 19:59
so kje da e toa???
kje ti kazam so e

GRESKA,, golema greska, drugo nemaголема%20насмевка

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 14.Јуни.2009 во 20:42
шема си брат со рецкиве газење%20од%20смеењеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

така, строго, ами како...... голема%20насмевка

-------------

Датум на внесување: 15.Јуни.2009 во 12:33
e aj da ne :P

Датум на внесување: 15.Јуни.2009 во 13:49

epa vaka tri dena ic ni i titkav ni se javuva ko ce se videvme samo onaka edno zdravo ni muabeti kako porano nisto.... i vo sabotata pred carsija da izleguvame mi se javi i mi vika che sedime kaj mene so drugarkive pred carsija i posle ce odime zaedno ako sakas zemi nekoj drugar dojdete i i vika aj ce vidime ama ne ti vetuvam mozi ce dojdime mozi ne... i posle kaj 7-8 sato mi dzvoni edna drugarka mi vika ajde be idete che sedime i ce odime zaedno... i aj zedov eden drugar moj i pojdovme sedevme tamu so sedevme... neze ic ne i obrnuvav vnimanie si zboruvav onaka so drugarkite nezini nekoj bosh muabeti i zaebancii.... i posle zaminavme vcarsija i vo kafic ovie so nas na masa sedea jas si spartav naokolu si setkav so drugi cupina ova ona si pravev muabeti ovaa sama ne kako porano.... i drugarive mi kazaja praela nekoj kiseli faci ko che sum zastanel so drugi cupina... i posle zaminav isceznam nadvor nekade.... i gi nacekav so edna drugarka i niz carsija i mi se frli neso me izbaci onaka i pocna neso da mi zboruva ama jas onaka ja ignorirav kulturno.... no sakam da kazam deka kako so mi se odnesuvase tie denoj ko mi rece te sakam samo frendski sea neso pak kako porano pocnuva da se osloboduva ama che bidi si vikam poleka poleka :D:D
inache fala mn za komentarive i za pomoshta :D:D

Neznam Luky...i jas imav drugari ama ne im se frlav u zagrljaj i bacuvav taka koga nemashe da gi vidam dva saati. голема%20насмевка  So nekogo da se nemash videno so godini, posle zavrshuvanje shkolo i sl. da, ama ova dva-tri saati ne se videle i oop...u zagrljaji. смеење  Ne ke e drugarstvo vo prashanje, tuku mozhebi i samata neznae shto da pravi. Posle edna podolga vrska obichno se preogja preku takvi nesigurni vreminja, pogotovo ako predhodnata vrska i bila od sosema drug karakter, pa sega ovoj i e malku chuden.  Odlichno si postapil....prodolzhi si taka. Pokazhi i ja razlikata izmegu samo drugarstvo i partner a voedno i prijatel. Odkoga ke go uvidi toa, ako i nedostasuvash kako partner bidi siguren deka ushte poslatki ke bidat tie pregratki. намигнување So sreka! големо%20гушкање

Датум на внесување: 15.Јуни.2009 во 15:01
epa i jas za to se nerviram... zs ja gledam kako se odnesuva so nekoj drugari so koj na uciliste e zaedno i gledam so mene kako se odnesuva... 

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk