![]() |
|
ШО ЧЕ ДА Е ОВА??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno napraeno brat...
![]() |
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
sea edna nedela dve vaka che i pram :)
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
taka, taka ic recka ne i mavaj
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
so kje da e toa???
kje ti kazam so e GRESKA,, golema greska, drugo nema ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
шема си брат со рецкиве
![]() ![]() ![]() ![]() така, строго, ами како...... ![]() |
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
e aj da ne :P
|
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Neznam Luky...i jas imav drugari ama ne im se frlav u zagrljaj i bacuvav taka koga nemashe da gi vidam dva saati.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
epa i jas za to se nerviram... zs ja gledam kako se odnesuva so nekoj drugari so koj na uciliste e zaedno i gledam so mene kako se odnesuva...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |