|
ШО ЧЕ ДА Е ОВА??? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Јуни.2009 во 15:01 |
||
epa i jas za to se nerviram... zs ja gledam kako se odnesuva so nekoj drugari so koj na uciliste e zaedno i gledam so mene kako se odnesuva...
|
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neznam Luky...i jas imav drugari ama ne im se frlav u zagrljaj i bacuvav taka koga nemashe da gi vidam dva saati. So nekogo da se nemash videno so godini, posle zavrshuvanje shkolo i sl. da, ama ova dva-tri saati ne se videle i oop...u zagrljaji. Ne ke e drugarstvo vo prashanje, tuku mozhebi i samata neznae shto da pravi. Posle edna podolga vrska obichno se preogja preku takvi nesigurni vreminja, pogotovo ako predhodnata vrska i bila od sosema drug karakter, pa sega ovoj i e malku chuden. Odlichno si postapil....prodolzhi si taka. Pokazhi i ja razlikata izmegu samo drugarstvo i partner a voedno i prijatel. Odkoga ke go uvidi toa, ako i nedostasuvash kako partner bidi siguren deka ushte poslatki ke bidat tie pregratki. So sreka!
|
|||
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e aj da ne :P
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шема си брат со рецкиве
така, строго, ами како...... |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so kje da e toa???
kje ti kazam so e GRESKA,, golema greska, drugo nema |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka, taka ic recka ne i mavaj
|
|||
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sea edna nedela dve vaka che i pram :)
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prekrasno napraeno brat...
|
|||
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro napraveno ili ?:D
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele srce e luckyboy
|
|||
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa vaka tri dena ic ni i titkav ni se javuva ko ce se videvme samo onaka edno zdravo ni muabeti kako porano nisto.... i vo sabotata pred carsija da izleguvame mi se javi i mi vika che sedime kaj mene so drugarkive pred carsija i posle ce odime zaedno ako sakas zemi nekoj drugar dojdete i i vika aj ce vidime ama ne ti vetuvam mozi ce dojdime mozi ne... i posle kaj 7-8 sato mi dzvoni edna drugarka mi vika ajde be idete che sedime i ce odime zaedno... i aj zedov eden drugar moj i pojdovme sedevme tamu so sedevme... neze ic ne i obrnuvav vnimanie si zboruvav onaka so drugarkite nezini nekoj bosh muabeti i zaebancii.... i posle zaminavme vcarsija i vo kafic ovie so nas na masa sedea jas si spartav naokolu si setkav so drugi cupina ova ona si pravev muabeti ovaa sama ne kako porano.... i drugarive mi kazaja praela nekoj kiseli faci ko che sum zastanel so drugi cupina... i posle zaminav isceznam nadvor nekade.... i gi nacekav so edna drugarka i niz carsija i mi se frli neso me izbaci onaka i pocna neso da mi zboruva ama jas onaka ja ignorirav kulturno.... no sakam da kazam deka kako so mi se odnesuvase tie denoj ko mi rece te sakam samo frendski sea neso pak kako porano pocnuva da se osloboduva ama che bidi si vikam poleka poleka :D:D
inache fala mn za komentarive i za pomoshta :D:D |
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E bash super.
Tuku daj sega ne bidi skrzhav na zborovi, kazhi troa pojke. Nie se otepavme site tuka od kazhuvanje a ti samo "uspeva".
Sho napravi....kako reagira sega, se zapali li...i to?. Na kratko de.
|
|||
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka uspeva... :D
|
|||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekako deka treba da mu znachish ili da ti znachi za da se trcha po neshto shto vredi,dokolku nishto ne ti znachi nema potreba od trchanje,najmalku po goreshtinive |
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |