![]() |
|
ШО ЧЕ ДА Е ОВА??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
luckyboy znaci te saka ama sepak se dvoumi dali treba da napravi neso poveke.... daj i vreme... se ke bide ok... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
![]() ![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
Abe vo sekoja vrska treba da se dade prostor na partnerot. Da moze slobodno da disi. Ako oseti deka nema dovolno sloboda, brzo ke dojde krajot.
![]() |
|||
![]() |
|||
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
||
![]() Изменето од luckyboy - 12.Јуни.2009 во 19:46 |
|||
![]() |
|||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
||
Ke igras toplo ladno koga oseti deka se ladish taa ko sekoe zensko ke se zagreej
|
|||
![]() |
|||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
||
isto e i so mashkite,igranje toplo ladno vazi za site,se dodeka trchash po neshto i nekoj ne te primetuva,svrti mu grb ke vidish kako ke trcha po tebe Изменето од Enigma - 12.Јуни.2009 во 22:35 |
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
Ke pocne da trca ako mu znacis nesto. A togas ke bidis siguren sto treba da pravis. pozz |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
PODAROK
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
![]() |
|||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
||
sekako deka treba da mu znachish ili da ti znachi za da se trcha po neshto shto vredi,dokolku nishto ne ti znachi nema potreba od trchanje,najmalku po goreshtinive ![]() |
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
![]() |
|||
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
||
mislam deka uspeva... :D
|
|||
![]() |
|||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
||
E bash super.
![]() Tuku daj sega ne bidi skrzhav na zborovi, kazhi troa pojke.
![]() ![]() Sho napravi....kako reagira sega, se zapali li...i to?.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
epa vaka tri dena ic ni i titkav ni se javuva ko ce se videvme samo onaka edno zdravo ni muabeti kako porano nisto.... i vo sabotata pred carsija da izleguvame mi se javi i mi vika che sedime kaj mene so drugarkive pred carsija i posle ce odime zaedno ako sakas zemi nekoj drugar dojdete i i vika aj ce vidime ama ne ti vetuvam mozi ce dojdime mozi ne... i posle kaj 7-8 sato mi dzvoni edna drugarka mi vika ajde be idete che sedime i ce odime zaedno... i aj zedov eden drugar moj i pojdovme sedevme tamu so sedevme... neze ic ne i obrnuvav vnimanie si zboruvav onaka so drugarkite nezini nekoj bosh muabeti i zaebancii.... i posle zaminavme vcarsija i vo kafic ovie so nas na masa sedea jas si spartav naokolu si setkav so drugi cupina ova ona si pravev muabeti ovaa sama ne kako porano.... i drugarive mi kazaja praela nekoj kiseli faci ko che sum zastanel so drugi cupina... i posle zaminav isceznam nadvor nekade.... i gi nacekav so edna drugarka i niz carsija i mi se frli neso me izbaci onaka i pocna neso da mi zboruva ama jas onaka ja ignorirav kulturno.... no sakam da kazam deka kako so mi se odnesuvase tie denoj ko mi rece te sakam samo frendski sea neso pak kako porano pocnuva da se osloboduva ama che bidi si vikam poleka poleka :D:D
inache fala mn za komentarive i za pomoshta :D:D |
|||
![]() |
|||
||
lele srce e luckyboy
![]() |
|||
![]() |
|||
||
dobro napraveno ili ?:D
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |