IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ШО ЧЕ ДА Е ОВА???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ШО ЧЕ ДА Е ОВА???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 17:31
Originally posted by luckyboy luckyboy напиша:

ne we ne i sum prv...  pred mene imashe vrska 1.5 godina...  ama sea nemaat bas nikako kontakt so tipot

luckyboy znaci te saka ama sepak se dvoumi dali treba da napravi neso poveke.... daj i vreme... se ke bide ok...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 17:34
Originally posted by Omar Omar напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

pa jasno deka taka ke ispadne koa po celi denovi zaedno ste bile...
toa samo drugari go mozat, par ne,....

хехехе прпрпр.... А како се цврсти врската ако не си заедно???изненадување Ај еднаш на 3 месеци да се гледаат и ти???изненадување Дај и време, она се двоуми али се ќе биде ок, сигурно ти и си прв... намигнување
Ne rekov ednas na 3 meseci sea ne preteruvaj i ti голема%20насмевка Ali pa ne ide ni po cel den zaedno. ova od iskustvo намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 17:39
Abe vo sekoja vrska treba da se dade prostor na partnerot. Da moze slobodno da disi. Ako oseti deka nema dovolno sloboda, brzo ke dojde krajot. намигнување
Кон врв
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 19:46
среќа tnx

Изменето од luckyboy - 12.Јуни.2009 во 19:46
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 21:26
Ke igras toplo ladno koga oseti deka se ladish taa ko sekoe zensko ke se zagreej
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 22:35
Originally posted by Biolica Biolica напиша:

Ke igras toplo ladno koga oseti deka se ladish taa ko sekoe zensko ke se zagreej

isto e i so mashkite,igranje toplo ladno vazi za site,se dodeka trchash po neshto i nekoj ne te primetuva,svrti mu grb ke vidish kako ke trcha po tebe

Изменето од Enigma - 12.Јуни.2009 во 22:35
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 00:34
Originally posted by Enigma Enigma напиша:

isto e i so mashkite,igranje toplo ladno vazi za site,se dodeka trchash po neshto i nekoj ne te primetuva,svrti mu grb ke vidish kako ke trcha po tebe

Ke pocne da trca ako mu znacis nesto. A togas ke bidis siguren sto treba da pravis. pozz
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 00:59
PODAROK
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 15:47
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Originally posted by Enigma Enigma напиша:

Ke pocne da trca ako mu znacis nesto. A togas ke bidis siguren sto treba da pravis. pozz

sekako deka treba da mu znachish ili da ti znachi za da se trcha po neshto shto vredi,dokolku nishto ne ti znachi nema potreba od trchanje,najmalku po goreshtinive
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 02:34
mislam deka uspeva... :D
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 15:17
Originally posted by luckyboy luckyboy напиша:

mislam deka uspeva... :D

E bash super. големо%20гушкање

Tuku daj sega ne bidi skrzhav na zborovi, kazhi troa pojke. голема%20насмевка  Nie se otepavme site tuka od kazhuvanje a ti samo "uspeva". смеење

Sho napravi....kako reagira sega, se zapali li...i to?. голема%20насмевка  Na kratko de. голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 17:21
epa vaka tri dena ic ni i titkav ni se javuva ko ce se videvme samo onaka edno zdravo ni muabeti kako porano nisto.... i vo sabotata pred carsija da izleguvame mi se javi i mi vika che sedime kaj mene so drugarkive pred carsija i posle ce odime zaedno ako sakas zemi nekoj drugar dojdete i i vika aj ce vidime ama ne ti vetuvam mozi ce dojdime mozi ne... i posle kaj 7-8 sato mi dzvoni edna drugarka mi vika ajde be idete che sedime i ce odime zaedno... i aj zedov eden drugar moj i pojdovme sedevme tamu so sedevme... neze ic ne i obrnuvav vnimanie si zboruvav onaka so drugarkite nezini nekoj bosh muabeti i zaebancii.... i posle zaminavme vcarsija i vo kafic ovie so nas na masa sedea jas si spartav naokolu si setkav so drugi cupina ova ona si pravev muabeti ovaa sama ne kako porano.... i drugarive mi kazaja praela nekoj kiseli faci ko che sum zastanel so drugi cupina... i posle zaminav isceznam nadvor nekade.... i gi nacekav so edna drugarka i niz carsija i mi se frli neso me izbaci onaka i pocna neso da mi zboruva ama jas onaka ja ignorirav kulturno.... no sakam da kazam deka kako so mi se odnesuvase tie denoj ko mi rece te sakam samo frendski sea neso pak kako porano pocnuva da se osloboduva ama che bidi si vikam poleka poleka :D:D
inache fala mn za komentarive i za pomoshta :D:D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 17:54
lele srce e luckyboy газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2009 во 18:05
dobro napraveno ili ?:D
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.