![]() |
|
ШО ЧЕ ДА Е ОВА??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 11.Јуни.2009 во 18:55 |
epa vaka... imav zenska odevme 2 meseci 24 casa zaedno od sabajle do vecer... i na kraj mi vika awe znajsh te sakam onaka drugarski.... po edna nedela samata mi se javuva mi vika aj da izlezime ova ona... i taa vecer mi vika nz pocnav da custvuvam neso te sakam ova ona ... posle toa se semefme mozi cel mesec skoro sekoja den.... i vcera mi vika awe znajs te sakam premnogu drugrski ne mozam pojce ....
dali nekoj mozi da mi kazi so e rabotava.... epten sum zacapan vo cupeto i nz so da pravam ponatamu :D chekam pomoshh :P:P :) |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
зацапај ја убоооо да не можи да мрда
![]() |
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pa jasno deka taka ke ispadne koa po celi denovi zaedno ste bile...
toa samo drugari go mozat, par ne,.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
i sho da pram ?
![]() nikos ne sum se nasol vo vakva sitoacija :D |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
niso odbivaj ja za pocetok. koa apla ke moli prifati. i togas nemoj da ste celi denovi zaedno ako sakate da uspeete. ni lugeto vo brak ne se celo vreme zaedno.idat na rabota
|
|
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Се согласувам со блу, веројатно сте се угушиле еден со друг, само што тоа тебе не ти пречело.
А може и да е лабилен карактер девојчето, да не знае што сака, или пак да има некои чудни очекувања од дечкото, или пак може некој/а ја седнал и и направил муабет што и го сменило ставот (што исто така спаѓа под незрелост или лабилен карактер). А може и очекувала секс, па не го добила. (Колку години има?)
Како и да е, ако посака да видете пак во врска, седни ја и направете сериозен муабет за и околу вашата врска. Кажи и кои се твоите очекувања од таа врска и прашај ја за нејзините. Доколку не се согласите по ова прашање, залудна е понатамошна дискусија.
Потоа разговарајте околу работите кои таа и ти ги вреднувате во една врска, кај партнерот, за верноста, љубомората, можете и за сексот да разговарате (да, не, кога), биди искрен и отворен со неа и не дозволувај брзо да се заљубиш во неа, затоа што потоа нема разумот да те води, туку слепите чувства и страсти кон неа.
И ако нешто бидне, би ти предложил отприлика 2 пати да се гледате неделно, еднаш за викенд и еднаш преку недела. па и да ти недостига малку, тоа само ке ви ја подгрева страста еден кон друг.
Ако не ти успее со оваа, запомни ги овие работи за следната врска
![]() поздрав ман
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
tokmu taka samo so mene me mrzi tolku da zboram
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Никој ДРУГАРСКИ не е со некого 2 месеца и по 24 часа на ден. Ај првиот пат, ама ако пак сте се смириле и сега пак така ти вика, тоа е затоа што она не знае во моментов што сака. дека е само другарски, се сомневам... мислам...што другарство ќе беше тоа?
Ако повторно те побара и сака да биде со тебе, треба да ја здрмаш малце со посериозен муабет, да си размисли што сака, а не да се зафркава со тебе. Нејзе може и е интересно со тебе, па после ќе и здосади, па после пак со тебе и така...е не може тоа така. а твоите чувства????// Изменето од bla bla - 11.Јуни.2009 во 20:09 |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
А да не сме размислувале слично, да не речам исто со Evangelos?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ej fala mn za sovetive che mi se najdat mn... :)
|
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
I jas mislam taka, ne ja baraj...ostavi ja malku da se zazhelee, ako ti se javi, pravi si drugarski razgovor i ne ja vrakaj temata nazad na toa shto se sluchilo predhodno.......potoa rechi i deka morash da odish nekade pa prekini go razgovorot,
![]() ![]() p.s. Za da mozhesh ova da go izvedesh, treba sepak da bidesh "cool" i probash da ne gi pokazhesh naednash tvoite chuvstva, jas taka mislam, podobro ke se osekash podocna ako i pokraj se' se rabotelo samo za nekoja momentalna slabost.
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
хехехе прпрпр.... А како се цврсти врската ако не си заедно??? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne we ne i sum prv... pred mene imashe vrska 1.5 godina... ama sea nemaat bas nikako kontakt so tipot
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |