IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ШО ЧЕ ДА Е ОВА???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ШО ЧЕ ДА Е ОВА???

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
luckyboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 285
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: ШО ЧЕ ДА Е ОВА???
    Испратена: 11.Јуни.2009 во 18:55
epa vaka... imav zenska odevme 2 meseci 24 casa zaedno od sabajle do vecer... i na kraj mi vika awe znajsh te sakam onaka drugarski.... po edna nedela samata mi se javuva mi vika aj da izlezime ova ona... i taa vecer mi vika nz pocnav da custvuvam neso te sakam ova ona ... posle toa se semefme mozi cel mesec skoro sekoja den.... i vcera mi vika awe znajs te sakam premnogu drugrski ne mozam pojce ....

dali nekoj mozi da mi kazi so e rabotava.... epten sum zacapan vo cupeto i nz so da pravam ponatamu :D chekam pomoshh :P:P

:)
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 19:06
зацапај ја убоооо да не можи да мрдаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 19:08
голема%20насмевка
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 19:09
pa jasno deka taka ke ispadne koa po celi denovi zaedno ste bile...
toa samo drugari go mozat, par ne,....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 19:11
i sho da pram ?голема%20насмевка

nikos ne sum se nasol vo vakva sitoacija  :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 19:45
niso odbivaj ja za pocetok. koa apla ke moli prifati. i togas nemoj da ste celi denovi zaedno ako sakate da uspeete. ni lugeto vo brak ne se celo vreme zaedno.idat na rabota
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 19:59
Се согласувам со блу, веројатно сте се угушиле еден со друг, само што тоа тебе не ти пречело.
А може и да е лабилен карактер девојчето, да не знае што сака, или пак да има некои чудни очекувања од дечкото, или пак може некој/а ја седнал и и направил муабет што и го сменило ставот (што исто така спаѓа под незрелост или лабилен карактер). А може и очекувала секс, па не го добила. (Колку години има?)

Како и да е, ако посака да видете пак во врска, седни ја и направете сериозен муабет за и околу вашата врска. Кажи и кои се твоите очекувања од таа врска и прашај ја за нејзините. Доколку не се согласите по ова прашање, залудна е понатамошна дискусија.
Потоа разговарајте околу работите кои таа и ти ги вреднувате во една врска, кај партнерот, за верноста, љубомората, можете и за сексот да разговарате (да, не, кога), биди искрен и отворен со неа и не дозволувај брзо да се заљубиш во неа, затоа што потоа нема разумот да те води, туку слепите чувства и страсти кон неа.
И ако нешто бидне, би ти предложил отприлика 2 пати да се гледате неделно, еднаш за викенд и еднаш преку недела. па и да ти недостига малку, тоа само ке ви ја подгрева страста еден кон друг.
Ако не ти успее со оваа, запомни ги овие работи за следната врска намигнување
поздрав ман големо%20гушкање
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 20:03
tokmu taka samo so mene me mrzi tolku da zboram голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 20:04
Никој ДРУГАРСКИ не е со некого 2 месеца и по 24 часа на ден. Ај првиот пат, ама ако пак сте се смириле и сега пак така ти вика, тоа е затоа што она не знае во моментов што сака. дека е само другарски, се сомневам... мислам...што другарство ќе беше тоа?
Ако повторно те побара и сака да биде со тебе, треба да ја здрмаш малце со посериозен муабет, да си размисли што сака, а не да се зафркава со тебе. Нејзе може и е интересно со тебе, па после ќе и здосади, па после пак со тебе и така...е не може тоа така. а твоите чувства????//

Изменето од bla bla - 11.Јуни.2009 во 20:09
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 20:07
А да не сме размислувале слично, да не речам исто со Evangelos?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 01:02
ej fala mn za sovetive che mi se najdat mn...  :)
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 10:25
I jas mislam taka, ne ja baraj...ostavi ja malku da se zazhelee, ako ti se javi, pravi si drugarski razgovor i ne ja vrakaj temata nazad na toa shto se sluchilo predhodno.......potoa rechi i deka morash da odish nekade pa prekini go razgovorot, голема%20насмевка so dogovor da se chuete pak.  Drugiot den javi i se...pak drugarski zborete si....taka nekolku pati drzhi ja na distanca i drugarski...ako pri seto ova se rodi pak nekoja zhelba za sostanok i vrtenje na druga tema od "drugarski" od nejzina strana, znachi deka ne se raboti za drugarstvo, tuku e neshto poveke od toa - a dali toa ke bide ljubov, samo strast, za dolgo ili samo kratki "spoevi" ke treba da go uochite i dvajcata i ke zavisi od poveke raboti a najmnogu od vas samite. намигнување

p.s. Za da mozhesh ova da go izvedesh, treba sepak da bidesh "cool" i probash da ne gi pokazhesh naednash tvoite chuvstva, jas taka mislam, podobro ke se osekash podocna ako i pokraj se' se rabotelo samo za nekoja momentalna slabost.  големо%20гушкање
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 10:40
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

pa jasno deka taka ke ispadne koa po celi denovi zaedno ste bile...
toa samo drugari go mozat, par ne,....

хехехе прпрпр.... А како се цврсти врската ако не си заедно???изненадување Ај еднаш на 3 месеци да се гледаат и ти???изненадување Дај и време, она се двоуми али се ќе биде ок, сигурно ти и си прв... намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај luckyboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2009 во 13:01
ne we ne i sum prv...  pred mene imashe vrska 1.5 godina...  ama sea nemaat bas nikako kontakt so tipot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.