|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dogovorile Mujo i Haso da ja pominat granicata na "crno" prepraveni vo krava.....
vlegle vo napravena maska na krava Haso napred Mujo pozadi.... arno ama carinarnicite gi primetile i resile da se pozezaat so niv......... donele kofa voda....... - ako e krava ke ja ispie celata kofa -se zeza carinarnikot - izdrzi Hasoooooo !! mu veli tivko Mujo posle carinarnicite nosat kofa treva........ - ako e krava cela treva ke ja izede- se zezaat - izdrziiii Hasoooo!! mu veli pak Mujo videle ne videle carinarnicite nosat eden pastuv bik...... -izdrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mujoooooo !!!! mu veli Haso..... |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Udale se tri sestre istog dana i raziđu se svaka na svoju stranu, uz dogovor da pišu majci kako im je u braku. Dogovore se da umesto "sex" pišu "gulaš".
Pismo najstarije sestre: - Draga mama, imam sve: kuće, naftovode, auta... Čak i gulaš, jednom mesečno. Pismo srednje sestre: - Draga mama, lepo mi je, on ima pristojnu platu, nismo bogati ali dobro živimo, a gulaš jedemo jednom nedeljno. Pismo najmlađe sestre: - Draga maaaamaaaaaaa, nije mi lakoooooo, neeeeeeeeeeemamo paraaaaaaa, nemmmmmmmmamo stan, on je izgubiooooooo posaaoooooooffffff, samo gulaš imam da jedemmmmmmmmmo svaki dan po tri-četiru puta. Izvini za greške, dooooook ovo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhšem ovaj mooooooooooooohj liže lonac... |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко и Мајка решаваат да се сексаат арно ама децата нонстоп со нив по дома и никако не можат па тој и рекол кога ке седнеме да ручаме ти ке си истуриш супа на тебе и ке одиш до тоалет и ја као ке идам да ти помогнам и ке напраиме работа. И добро седнале да ручаат и мајката истурила супа на неа и почнала леле што напраив па таткото почнал да и вика несмасна кокошко и отишла оваа во тоалет и татково вика ке идам ја да и помогнам и почнале таму работа да праат и после некое време едно од децава вика што направија бе овие ке одам да видам и кога отишол да види гледа дека се сексаат и вика: Немој некој да истурил супа тато ке го утепа од ебење!
|
|
|
|
FIDEL
Група Регистриран: 08.Јуни.2009 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фалење
Цветко влегува на доктор и веднаш го извадил патлакот на маса. Докторов го гледал, го гледал... - Ве боли? - Не. - Ве чеша негде? - Не. - Па што си го извадил? - А, кажи колку ми е убав!? |
|
I'm alive for you.
I'm awake because of you. I'm alive I told you. I'm awake swallowing you |
|
FIDEL
Група Регистриран: 08.Јуни.2009 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ерекција
Си бил некој човек и не му се кревало и жена му рекла дека ке го остави ако не најде решение. И вој отишол на доктор и му се пожалил и докторот му рекол дека има решение. Докторот му дал апчиња и му рекол да конзумира по едно на ден. И на одење на кај дома бил нестрплив и го испил цело пакетче. Кога стасал дома ги начекал жена му, бабата, комшивката и снаата пиеле кафе. Брзо ја викнал жена му и свршиле работа ама на мажот уште му се сакало а жена му неможела да издржи. па и писнал на комшиката, па на снаата и на крај на бабата. И веке преморен уште не му паѓал и брзо отишол на доктор и му се пожали дека ги испил сите апчиња наеднаш и бара помош. А докторот на тоа му рекол дека треба да го стави у кисело млеко и дека ке му падне. И трчанката накај дома купил кисело млеко и си го ставил а при тоа го видела бабата и почнала да бега и да вика. - Бегајте ПАК ГО ПОЛНИ. |
|
I'm alive for you.
I'm awake because of you. I'm alive I told you. I'm awake swallowing you |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момче и девојка сакаат да водат љубов, но не знаат каде. Девојката вели:
- Можеме да одиме кај мене. Само... ние имаме кревети на спрат, а сестра ми спие на долниот. Затоа, ќе речам "хамбургер" тоа значи посилно, а кога ќе речам "чизбургер" - значи побавно. - Добро - вели момчето и одат кај девојката. Почнуваат да водат љубов и девојката вели "хамбургер, хамбургер". По некое време вика "чизбургер, чизбургер", а потоа пак "хамбургер, хамбургер". На ова малата сестричка вели: - Престанете со тие сендвичи! Цело време ми паѓа мајонез. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се урнал авион на некој пуст остров и сите патници умреле само некој маж останал жив. Поминале неколку години, мажот никој не нашол. Имало само една камила, а нема видено жена долго време и рекол сега ќе имам секс со камилата па што сака нека биде. Арно ама никако не можел да ја држи опашката и да прави нешто. По некое време се урнал пак авион и сите патници умреле само некоја манекенка останала жива. Мажот ја нашол како лежи во песокот и ја разбудил и видел дека е премногу убава и решил да и помогне. Кога се разбудила му рекла:
- Дај ми да јадам и после се ќе сторам за тебе. Мажот и рекол: - 100% се ќе сториш за мене? Таа рекла: - Да, све, све! Тој и дал јадење и, и рекол за возврат сега имаш една тешка задача. Јас ќе пробам да ја ебам камилата, а ти ќе и ја држиш опашката. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашуваат Јелена Карлеуша:
- Дали се срамите од вашите гради? Јелена одговара: - А зошто да се срамам кога не се мои! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му го испушила студентката на професорот и од како голтнала професорот ја прашал:
-Тоа е се или мислиш дека знаеш за поголема оценка? |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Висока жена среќава џуџе на забава и игра со него. По кратко време гледа дека тој и се допаѓа и покрај висината, па решава да го покани на кафе. Одат кај неа дома, и по кафето, нормално, се спремаат да водат љубов. Џуџето и вели:
- Види, малку е поинаку кога водиш љубов со џуџе, па затоа ти треба да легнеш и да ги рашириш нозете, а јас ќе ти ги врзам очите со марама и ќе почнам. - Важи - вели жената и прави како што и кажува џуџето. По десет минути таа доживува оргазам по десетти пат и вика: - Уште еднаш... уште еднаш... - Ха! Ти мислиш дека ова е добро! Чекај да видиш што е секс кога ќе ја ставам и другата нога... |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскажува секретарката како шефот ја замолува да и даде 5000 денари и да ја ебне.
Секретарката си помислува: Ајде, ќе ги земам парите и ќе избегам, он со спуштени панталони нема да успее да ме стигне. Прашува другарката: -И што се случи после? Гадот ми плати во монети |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто црногорците го сакаат групниот секс? -Зашто може да се забушава
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I se kachuva dedoto na babata.
Babata go prashuva: Imash li zashtita? Dedoto:A shto ke ni e zashtita? Babata:Strav mi e da ne fatam salmonela od stari jajca!!! |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Возел еден камионџија .................
качил една ѓупка стоперка...... -Види ваму , ќе те возам ама да ми дадеш !! - Ако !!! рекла ѓупката Застанал камионџијата крај една шума и ја легнал.... Оваа набрзина го извадила вазелинот од џеб и пљаааас ..........ја измачкала такваата со вазелин -Зш ја мачкаш со вазелин?? -Еееееее , ние ѓупките кога ја правиме таа работа сакаме да се лизга!! Тогаш камионџијата го извдил ланчето од грло и врррр вррр врррр околу таквоото го врти... -А бе зш го вртиш ланчето околу таквооото?? -Еееее, ние камионџиите кога ни се лизга СТАВАМЕ ЛАНЦИ Изменето од bijonse1 - 18.Јуни.2009 во 00:06 |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |