|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 123124125126127 240> |
Автор | |
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zatvor si bile narkoman i leprozen
leprozniot se cesal se cesal i mu padnalo uvoto preku prozorecot po nekoe vreme cesajki se mu padnala i rakata a narkomanot posle seto toa mu veli "Abeee brat ti uste malku izleze" |
|
|
|
FIDEL
Група Регистриран: 08.Јуни.2009 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стан за поклон
Колегите на еден полицаец му подариле стан со тапети и го прашуваат утредента како му се свиѓал поклонот. Овој им вика: Чекајте бе уште не сум го одвиткал це. |
|
I'm alive for you.
I'm awake because of you. I'm alive I told you. I'm awake swallowing you |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ucitelke ucitelke,adrijan se gadza a biba se dodeva
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mladić vodi devojku kući. On izvlači ključeve iz džepa, a ona kaže:
- Znaš, ja uvek gledam kako muškarac stavlja ključ u bravu. Ako ga gurne naglo, onda je pregrub, nije za mene. Ako mu ključevi ispadnu iz ruke, onda je nespretan, isto nije za mene. A kako ti otvaraš vrata? - Ja prvo liznem ključaonicu... |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кое е најпитомо домашно животно? - Домазет!!
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто цајкан ја става печката на сред соба?
- За да има централно греење!! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како се вика кондом на турски?
- ЛЕЗЕТ ЛАСТИК |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Истиот Трпе чека пред шалтер.
- Вашето име? - Т-т-т-т-т - трпе Стружанчев. - Вие пелтечите, не ве разбрав баш најдобро? - Не пелтечам мори, кумот пелтечел. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден човек доаѓа во едно село, среќава двајца селани на сред село и му се обраќа на едниот.
- Каде е кметот? - Сее! - Сее? Сред зима? На тоа се надвоврзува другиот селанец: - А бе што го прашуваш него, он неможе да каже Р! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неколку работи што децата ги учат сами:
- Кога мајка ти е лута на татко ти, не и давај да те чешла. - Ако те удри сестра ти, не ја удирај и ти. Секогаш вториот го јаде стапот. - Не кивај додека те шишаат. - Не го оставај кучето да ти ја чува храната. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две баби муабетат:
- Магдо мори, шо праиш? - Мори, шо да праам? - Е, шо ќе праиш se iznamuabetia |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lekarot ja prasuva babata .....
- Babo kaj te boli ?? - Paaa , i ovde i doma me boli !!! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мочаат под едно дрво зајакот и магарето.
- Зајко, зошто к*рето ти е со цртки. - Е, па за секоја девојка ставам по една цртка. А, зошто ти немаш цртки? - Мене, зајко, ме памтат! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 123124125126127 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |