|
Туристички агенции |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOj znae neka mi pise kako do ponuda za Bugarija da vidam preku net.Pisete stranica
|
|
ivonceto
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima nekoj iskustvo so NEHAR TOOURS?
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да си најдеш партнер?! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
ivonceto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eli zasto NEHAR mislis deka e losa???jas patuvam ova leto so niv,sto da ocekuvam?
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па јас тоа го искоментирав зашто на два пати имав негативно искуство уште и пред да изберам аранжман,непрофесионално понашање од страна на невработените,лажно претставување на аранжманите(ќе ти кажат дека ќе бидеш на пр.у центар на местото а уствари ќе те спикаат и највечата периферија)..и такви некои сл.работи што не значи дека ќе те снајдат сега и тебе при твоево патување,ама мене ме разочара таа агенција и не планирам да стапнам веќе па шо сака нека е.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patuvaa i edni apsolventi do NEHAR,vozachite bile krajno nevospitani, ne znaele na kaj treba da odat,imale vodach a ne gi slushale instrukciite od vodachot, oti "ZENA li na nas ke ni kazuva kade da vozime??"demek znaele, pa talkale 4 saati vo gradot za da najdat hotel. kazuvale poskapi ceni za sekoja vleznica nekade. za da mozat i vozacite da vlezat vo versaj na primer na smetka na studentite i plus da im ostanat pari za jadenje i za kafe! a mesto vo nekoj hotel shto im bil vetuvan vo Pariz, gi odnele studentite vo crnechko geto kade im gi skrsile avtobusite i gi ograbile studentite...
plus vozachite tolku mnogu se raspravale so vodachot, ja navreduvale celo vreme, shto taa ne mozela poveke da se rasprava i gi ostavila na sred pat sami da se snaogaat... |
|
ivonceto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ME ISPOPLASIVTE , IMAM UPLATENO ZA SPANIJA WOOOOHOOOOOOO PREKU NEHAR
|
|
coce
Нов член Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako odis za Spanija samo so Diplomatik Jas bev lani so niv.Top si pominav.Tamu se sretnav so moi poznanici sto bea preku nahar celo vreme se zalea sto od avtobusite sto od vodicot a hotelot im bil dzenem, Ne znam dali Diplomatik organizira i ovaa godina ama od nas lani imaa 10ka.
|
|
marjancica
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahaha....tak je... |
|
Vizantinopol
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј луѓе, пошто на одмор ова лето ќе одам во Албанија во Валона, ако би сакале да ми помогнете да ми каже некој од вас ако знае некоја туристичка агенција за таму? Не знам се мислам дали да одам со кола или преку агенција? Пишете
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja turisticka agencija civ sopstvenik e Makedonski albanec ima aranzmani ... izlezi niz carsija i citaj koj e sopstvenik na agencijata
Изменето од miroslav_g8 - 23.Јуни.2009 во 10:19 |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Albanija v/s Pshilogija ?
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da ......... sto ima tuka cudno ? dodusa , moze i vo parapsihologija
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa veke stima:)
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |