|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 73> |
Автор | ||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сё е ЛОГОСНАЛОГОС, сё укажува на СОВРШЕНАТА ВИСТИНА, на СОВРШЕНАТА СУШТИНА која за спасение на сите се отелотвори во Исус! БОГ е НАЈГОЛЕМ - АЛАХ УЕГБЕР! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema apsolutna vistina...site gledame od svoj agol |
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тоа е вистна од една ограничена перспектива, бидејќо за кондиционираните умови и навистина изгледа дека нема СОВРШЕНА ВИСТИНА! Но, најкасно кога ќе светне ѕвездата Деница и како што утринското сонце го топи мразот, ќе ги стопи сите егоистички мисли и ограничувања, тогаш ќе биде чудесна радост и слобода.
Иншалах! Изменето од spiros - 07.Јуни.2009 во 09:41 |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas veruvam vo bog.
A vie, vozljubeni, izraduvajte se sebesi vrz vasata presveta vera, i molete se vo Svetiot Duh,odrzete se sebesi vo Bozjata ljubov, revosno ocekuvajki ja milosta na nasiot Gospod Isus Hristos za vecen zivot. I kon ednite, koi se somnevaat, bidete milostivi,a drugite spasuvajte gi, istragnuvajki gi od ogan, kon drugite bidete milostivi so strav, mrazejki ja i oblekata onecistena od teloto. citat od biblijata |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ja razbra sporedbata, zalam...
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Споредбата што ја направи со цел да докажеш дека “ako bi uvidele deka e stvoren mit za Isusot ...............dovolna e i sama Biblija.“ просто не држи вода.
Јас многу добро разбрав што ти сакаше да кажеш, дека Исус е мит направен по старозаветниот Јосиф. Но јас ти велам дека прво, Исус не е мит, а друго, уште помалку правен по теркот на Јосиф. Се надевам дека сега ти е појасна мојата компарација. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
можеби постои но јас не сум го видел
а вие????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A vozduhot si go videl li Anakine? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како не... ЗОШТО НАШАТА ПЛАНЕТА СЕ ВИКА СИНА е е загадена со тежок смог... друго... ако господ го направил човекот према својот лик, значи неличит на воздух ова ме потсети на ЕЈ ВИЕ ЖИВЕЕТЕ ВО ОВА ЗГРАДА??? ДА А ИМАТЕ ЛИФТ, ДА НЕ СЕ ПЕНТАРИМЕ ПЕШКЕ МОЖЕБИ ИМА, НО ЈАС ЗА ОВИЕ 15 ГОДИНИ НЕ СУМ ГО ВИДЕЛ некој од комчиите знае дека немаат лифт некои веруваат дека има лифт мо едно прават исто, и тие со знаат дека нема и тие шо веруваат дека има идат пешке по скалите, оти постоел не постоел лифт, треба да се живее нели? Изменето од anakin - 07.Јуни.2009 во 23:35 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si videl li kislorod, ne smog? Изменето од KINGDAVID - 07.Јуни.2009 во 23:39 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе мој пријателе
научничите ги обоиле молекулите на кислородот и го добиваат у сите можни бои така да бирај у која боја сакаш да го видиш ако нешто постои може и да се обои нели и да се види |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку кислородот е видлив ако го комплимираш во високи притисоци
молекулите се збираат една кон друга, и прават малтене кристална решетка па се гледа како мраз |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
трето
секој гас па и кислород може да се претвори во течна агрегатна состојба, па можеш и да го пиеш хехехе Изменето од maria_magdalena - 08.Јуни.2009 во 11:48 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |