IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Што ви се прави во моментов?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ви се прави во моментов?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 300>
Прашање: Во моментов сакам да
Одговор Гласови Статистика
107 [11,08%]
87 [9,01%]
157 [16,25%]
61 [6,31%]
105 [10,87%]
88 [9,11%]
168 [17,39%]
193 [19,98%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 14:42
mi se odi na more
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 15:40

МИ СЕ ВРИШТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Кон врв
Lion Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2006
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 16:20

Sto mi se pravi? Sakam do pijam edno kafe so toj sto vristiiii   

don't smoke and fly, take a bike and ride
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 18:04

mi se jade cokolado

mi se zbori......

mi se odi vo stip.....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 22:39
vo momentov jadam cokoladoooooooo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 23:55

dade mesto ova - !? stavi  ova - .

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2006 во 16:10
ми се спијат...многу...ќе си легнам уше малце...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2006 во 17:44

vo momentov mi se sheta pokraj ezero....ama dodeka trgnam, dodeka stignam.....kje go nema sonceto....:( ama ok e sepak denes se iznasetav i si pominav epten ludo i ubavo...  

a vo momentov btw pijam kafe

Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2006 во 20:26
ми се кулира дома, ми се чита една од неколкуте книги што ги почнав и ги оставив на да речеме 50та страна ми се гледа филмот што колегата ми го позајми пред едно 2ва месеци  ми се седнува со брат ми, кој со очи не го гледам во последно време, да му помогнам со проектот по физика (за кој што не го ислушав внимателно бидејќи зјапав во мониторов и велев аха аха), ми се седнува со моите да им направам кафенце, чај и да се посмееме заедно за што и да е, ми се јавува кај другарка ми со која безуспешно се договарам 2 недели да се видам, ми се зафаќа за се што сум оставила недовршено.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2006 во 22:33

Denes si gi ispolniv site aktivonosti sto mi teknaa, edinstveno sega sto mi dade ideja Bluvceto za sladoled, ama kaj da najdam sega? 

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2006 во 08:39
PIjam kafe , pusam cigara
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2006 во 19:42

mi se seta nekade....skaam da luduvaaaaam da pravam belji, sakam da sum nadvor od gradov, nadvor od zemjava  

a i mi se jade cokolado!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2006 во 20:39

Mi se pie kafe so dobro druztvo

Кон врв
busvek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај busvek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 00:24
Па што ми се прави Хммм...
Па добро друштво Џоинт Extra музиче и како шлаг една Оргија
но назад во реалноста сега си дојдов од в град па искрено една топла када
и добар сон како нарачани би биле.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 300>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.