|
Помош - ми опаѓа косата! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Помош - ми опаѓа косата!
Decki... A da i kazes na devojka ti (ili zena ti) pomalku da te kube koga svrsuva? a? |
|
DeepBlue
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj kazuvajte odma sto da praam, vo posledno vreme pocna mnogu da mi pagja kosata....aj prvo mislev deka prolet, pa smeniv i sampon ama se poloso i poloso e
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anti hair loss INTER ACTIVES hair care(daily tonic) од REVLON |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има периоди кога косата се регенерира и паѓа повеќе од нормалното(околу 100 влакна дневно).Ако ти паѓа подолг период може да е од подолга употреба на антибиотици или хормонални таблети или ако си имала голем стрес.Најубаво е да се проверис на кожен лекар и гинеколог.
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tnx....aj da probam uste od utre |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баунти...ако ептен многу ти паѓа....не е лошо да се консултираш со лекар.....
- да не е некоја хормонска нерамнотежа - да не е на психичка база...и сл |
|
МИР со сите
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bounty ako ti e retka i dolga kosata spasot e vo nozicite .... |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi bese pogusta, sega mi e razretcena malku....veke ja skrativ i gledam sto poretko da koristam gelovi za kosa....pocnav da koristam nekoi raboti protiv opaganje, pa ke vidime....ako ne biva nikako odma nula
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве моментално си ставив B6,B12,и Витамин Ц..........
сите треба да бидат во ампули,се меша и се става на коренот. Ама пошто нема ампула витамин ц подолго време, јас здробив едно апче......... Па ќе видам како ќе биде прв пат ставам |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazno e da se postigne cirkulacija na krvta okolu korenot dokolku toa go nema se sto stavas se povejke ke go ostetuva korenot i ke dobivas sprotiven efekt. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да имало помош не би бил БРУС ваков |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najverojatno mu e seedno ...kako moze Amerikanec da nema resenie za ova?
|
|
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go imav i jas istiot problem i mnogu uspeshno go reshiv so ampuli protiv opagjanje na kosata od VICHY.Ima ampuli za zeni i za mazi,propratno so toa kupi i shampon od istiot brend i mislam deka kje ti pomogne.Jas postignav golem uspeh!Cenata na ampulite e 1 800 den.shamponot e okolu 600 den.Ti posakuvam uspeh!!!
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas i jas za ova sakav da kazam...jas sum prezadovolna od proizvodite na vichy potocno od samponot protiv prvut...rezultatite bea vidlivi uste po vtoroto mienje.... taka sto i jas gi preporacuvam ampulite http://www.vichy.com/hr-hr/flash/index.html zainteresiranite neka zirnat tuka |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |