|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 277> |
Автор | ||||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Последно што ме насмеа беше фацата на еден мој другар од школо, раскажуваше лекција и од трема направи мртовечка фаца!
|
||||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Непристојно-Како да бидеш максимално непристоен на Погреб:
-Кажете и на вдовицата дека последната желба на покојниот била да спие со вас. -Кажете му на гробарот дека не смее да го затвори сандукот додека вие не си ги најдете леките. --Удрете го трупот и кажете им на присутните дека тој прв почнал. -Кажете и на вдовицата дека вие сте неговиот таен геј љубовник. -Замолете некој да ве слика додека се ракувате со покојниот. -Шетајте се наоколу и кажувајте на сите дека сте го виделе тестаментот и дека тие не се во него. -Раскажете му на гробарот дека неодамна ви умрело кучето и дека трошоците за погреб се огромни, а потоа замолете го да го погреби во сандакот со покојниот. -Кажете и на вдовицата дека се брзате па затоа да го убрза читањето на тестаментот. -Наговорете ја вдовицата вештачката нога од покојниот да му ја подари на некој што нема пари да си купи дрва за огрев. -Зборувајте им на присутните дека покојниот не ги сакал. -Искористете го јазикот на покојниот за да залепите поштенска марка на писмото. -Од вдовицата побарајте ги парите што ви ди должел покојниот. -Прашајте ја вдовицата дали може да го искористите телото на покојниот за да вежбате тетовирање. -Ставете супер лрпак на усните на покојниот непосредно пред да го бакне за последен пат неговата вдовица. -Организирајте собирање на пари мегу присутните за да ги платите коцкарските долгови на покојниот. -На погребот дојдете облечени како кловн. -Кога никој нема да гледа, ставете вештачки вампирски заби во устата на покојниот. -На погребот разговарајте со присутните колку време му е потребно на трупот да се распадне. -Штипнете ја вдовицата кога ке се наведне да фрли земја на сандакот на покојниот. -Поделете петиција телото да се препарира место да се погреби. -На сите кажете им дека сте од даночна полиција и дека го конфискувате сандакот поради неплатен данок. Изменето од blueprayer - 30.Мај.2009 во 14:33 |
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Zagor
|
||||||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Марјан: Абе Дарко нели ти личам јас на либерте човек?
|
||||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
polufinalistite na K15...
|
||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
edna persona na skype
|
||||||
|
||||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Си живеел Тарзан во џунгла среќно 20 години се додека не ја запознал Џејн. После некое време од кога се запознале Џејн го прашала:
- Тарзане... што јадеш? - Тарзан улови, Тарзан заколи, Тарзан изеди. - Тарзане... а како се облекуваш? - Тарзан улови, заколи, одери...Тарзан направи гаќи. - Тарзане а како ти ја правиш онаа работа, знаеш на што мислам... - Тарзан ќе најде дрво со дупка, Тарзан ќе се задоволи. - Па гледај Тарзане, јас сум жена...(ја соблекува сукњата и му ја покажува ...) Тарзан ни пет ни шест и удира еден волеј по газот. - Еј, што ти е? -го прашала Џејн. - Тарзан проверува дали има верверици!!! |
||||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||||||
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Majkl so mi zborese za marketingot
|
||||||
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |