|
Самопотемнување??? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Јуни.2009 во 02:07 |
Сакам да зеам некој крем лосион спреј што и да е за самопотемнуванје али незнам кој? Ај плс предлозете ми некој?
|
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se zeznes. gitla u solarium.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred 2-3 godini kupiv od Oriflame gel ili nesto takvo slicno bese ni mi ni teknuva...se ok, potemnuva za nijansa za nekolku casa, ama naredniot den celata koza e sarena pa morav da ja trijam kozata za da padni bojata ..se namackav 2-3 pati i direktno vo kantata..
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
emilyXX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нејќам у солариум пошо е штетно бајаги |
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А наместо да даваш пари за крема да си идеш фино лепо на солариум,бар ке потемниш подеднакво насекаде.Со крема ке ти се ишара цела кожа и лошо изгледа.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kremata ne e stetna? ne zezaj. ako sakas temneenje odi vo solarium so ova ko dalmatinec ke se storis samo
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А мислиш дека денешново сонце е многу поздраво од солариум? Не си играј со кремите да не седиш дома неколку дена.
|
|
Marijaana
Група Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас се зезнав со таква крема, ај што бев шарена, па и тоа кремата имаше мирис на кокос, ама за жал само првите пола саат, после почнува да смрди кожата како 3 недели немиена..
|
|
emilyXX
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи нема чаре у кремиве...
|
|
|
|
Marijaana
Група Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чаре има, ке потемниш, ама имај предвид дека кожата ќе потемнува повеќе ако ставиш повеќе крема, и обратно, значи веројатноста да не нанесиш рамномерно и да се направиш шарена е многу голема, сепак на сите тоа ни е од искуство.
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
исто искуство ми се чини уште го помнам мирисот,а беше пред неколку години |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моја препорака ,од лично искуство nivea body summer beauty
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра е оваа Нивеа што ја предлага Марија1000 и Џонсон за сампотемнување и Гарниер спрејот е фин.
Прво многу е битно да се одбере крема/спреј која одговара на природниот тен и да се нанесува рамномерно и не повеќе од препорачана доза. Не може да се очекуваат резултати како при природно темнеење на сонце. Има многу срања што се продаваат скапи а неефектни. Јас не сум нешто луда по темен тен. Предноста на кремите е што се на бета каротен-ска база, колку-толку природно |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Probaj so selftening krema ili sprej od Avon,jas sum koristela i zadovolna sum.
Ama vnimavaj ptehodno da napravish piling zadozitelno za da bide ramnomerno potemnuvanjeto,vo sprotivno moze da se pojavat fleki. |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |