|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 295> |
Автор | |||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da kaze rabotno mesto....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tamu slusa....ama so edno oko e vamu.... |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Министер за музика
Ќе ви правам пријатна атмосфера во канцелариите, да не се замарате од работа... И ќе ви го штимувам оркестарот, да не фалширате |
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секаде имам по едно око... и на филозофија ве пратам И не туку шпиунирајте, ДБК е веќе зафатено |
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E zafateno e...
|
|||
|
|||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ningja...a koja e rabotata na Ministrerstvoto za Vnatreshni raboti? Kazhi molim te...za da znam kaj da gledam i vrednuvam tvojata rabota? Dosega ama bash nigde ne sum te nashla....osven vo Ministerstvo za kontriranje bez rezon!
|
|||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako tolku imas zelba da me najdes.... Otvori koja sakas tema od oblasta na bezbednosta.... pa ke se najdeme tamu.. |
|||
|
|||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka vi se dovolni samo prvite tri tocki...za drugo nema potreba...
|
|||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ваков бисер одамна не сум слушнал... Америте се секираат за својата беzбедност поради Macedonia... Нив им е загрозена безбедноста... заради ситуацијата со Macedonia... Они имаат несоница... заради проблемот со името на Macedonia... А да го викнеме Чак Норис... Изменето од којсумјас - 18.Јуни.2009 во 22:02 |
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам КојСиТи ама си изместувач на тези.
Читај што пишува: ...ДА СЕ СТАБИЛИЗИРА РЕГИОНОТ...
Ако не ти е јасно кои се стратегиските цели и интереси на САД, не можам да ти помогнам.
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова заради својата безбедност не го напишав јас, туку ти...!!! Нивната безбедност загрозена на илјадници километри од нивна територија... Ако си мислел на стратегиски цели, тогаш може... Ама безбедност...???!!! И кога веќе коментирам... Не ми е јасно како Хитлер, гледам го споменуваш, би имал влијание на проблемот за името...??? А бе тој не е жив човече...Што ти е тебе... Изменето од којсумјас - 19.Јуни.2009 во 07:07 |
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Точно така, американците работат на безбедноста на својата држава илјадници километри од своите граници. Македонија е една алка во нивниот безбедносен систем. Што е тука толку чудно?
И кога веќе коментираш.... Подобро би било да не ја потценуваш интелигенцијата на дискутантите. И Карл Маркс не беше жив кога се ствараа комунистичките држави, па имаше влијание врз светот. Јасно ли ти е сега како Хитлер (и Милошевиќ уште повеќе) имаат влијание врз македонската политика?
Изменето од Polar Bear - 19.Јуни.2009 во 15:38 |
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не. Не ми е јасно. Ајде да не бидеме off topic, па затоа ти предлагам да отвориш тема... - Влијанието на Хитлер и Милошевиќ врз македонската политика... и таму да ни ја објасниш тезава... веројатно ќе го споменеш и "фирерот", како што го викаш ти, па ќе ни направиш паралела...споредба.... и објаснување... зошто некој што е лидер на партија... која е легално избрана на парламентарни избори... без никакви примедби од "запад"... го нарекуваш фашист... а веројатно, логично, подразбираш и дека сите членови и симпатизери на таа партија... се фашисти... и бидејќи и јас живеам во рајхот...мал, ама рајх... затоа живо ме интересира... за да разберам... Изменето од којсумјас - 20.Јуни.2009 во 08:48 |
|||
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |