IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 100>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 20:10
сигирна сизбунетост........kejt-d-grejt збунетости не би рекла дека не е баш така.......погледни наоколу.......на денешницава се се сведува на:...ме сакашзбунетост   Да среќакај тебе или кај менеголема%20насмевка
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 20:13
ех, марија кога само би знаела колку не е такаголемо%20гушкање
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 20:15
vrti suci , bez krevet ne e biva не%20знам
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 20:17
знам дека за тие романтичните души не е така, kejt-d-grejt големо%20гушкање
Но денешната младина тотално ја изгуби смислата за романтика.

За себе си знам дека имам срека да имам романтично душиче кое успева да ме убеди дека не  е такатрепкањеголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 20:19
драго ми е за тебесреќа

Кон врв
ThePPPTrooper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
АнтиКомунист..

Регистриран: 12.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ThePPPTrooper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2009 во 22:27
Што е љубов?

Изменето од ThePPPTrooper - 03.Јуни.2009 во 22:27
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 09:53
Ljubovta ja izmislile lugeto za da mozat da patatголема%20насмевкаголема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 10:43
 ljubovta e edna zvezda vo  gomila nesrekji  - Hajne

Изменето од miroslav_g8 - 04.Јуни.2009 во 10:44
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 11:00
ljubovta hmm koga najmalku se nadevas na toa, taa ke se pojavi... Ke te ijade,maci i ili ke ostane zasekogas ili ke te iskoristi i ke te sutni....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2009 во 12:10
јас не знам дали постои помоќно чувство
зашто, кога ќе дојде се распостила во душата и рецка не им мава ни на гордоста, ни на честа, ни на дадениот збор
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 15:47
Originally posted by Omar Omar напиша:

ljubovta hmm koga najmalku se nadevas na toa, taa ke se pojavi... Ke te ijade,maci i ili ke ostane zasekogas ili ke te iskoristi i ke te sutni....
bratce nemoj taka тага I dvajcata ne jadelo i macelo...ali jas barem uste se nadevam deka postoi nekoj koj iskreno ke me saka i ke bide kako mene barem malce мечтаењеke se raduva na sitnicite na koi jas se raduvam....i ke me saka kako sto zasluzuvam мечтаењемечтаењемечтаењемечтаењемечтаењемечтаењемечтаењемечтаење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 16:26
NEKOJ BEZ KOJ NE MOZES ZA MIG, NEKOJ KOJ UMEE DA TI GO PRUZI ONA STO KE GO POMISLIS- nematerijalno 
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 16:47
onaa bez zabrani i ogranicuvanja
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 09:51
љубов е ако знаеш...
кога да ја излажеш жената...
а кога не...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 3,609 секунди.