|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 53> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Збунет е виртуелна реалност и реална виртуелност истовремено, не го гледаме а сепак е тука, доволно моќен да ме засркне ако пијам нешто додека го читам или да ме гледаат чудно.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммм...мојата симпатија од школски дани која не ме зарецкуваше кога бевме трето у исти клас и после она отиде у друго школо оти многу и досаѓав
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема разлика меѓу форумот и реалноста и нема. Луѓе кои немаат респект во реалноста немаат ни на форум и обратно. Не рекле џабе, волкот влакното го менува, но карактерот никако.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Форумот е огледало на нашата реалност.
Кој како себе си се гледа во домашното огледало, така се проектира и тука. Некаде се гледаат искривени и изобличени слики, некаде само се насетуваат... Изменето од anastea - 06.Јуни.2009 во 03:02 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моја пријателка чија специјалност е метереологијата луѓето во реалноста ги дели според временските непогоди
---ураган- сегде прави пустош ---бура---удира онаму кајде луѓето не се многу моќни да се одбранат, односно кога се многу одбранбено слаби (на отворено море) ---северец- замрзнува се што ке допре ---југо- носи топлина, разживува, ама знае и да испече , изговри ---грмотевици, мрчи, плаши колку да предупреди дека треба да не го/ја лутат ---гром- ко ке удри има жртви ---дожд---разладува, носи свежина и нов живот, ама ако му се стемни знае да поплави и да однесе се со себе- сето ѓубре да го тргне, заплетка и отвори многу работа ---сонце- грее, оживуа, ама и спржува, Ако повниматело загледаме и на форумот ги имаме истите категории. |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas forumot e...
imaginaren odraz na svesnoto... psihoterapevt... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
невероjатен си... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu bile neverojatni pa ispadnale zaebani
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka nema razlika - mozebi i ovde se lugeto porealno pretstaveni bidejki ne se pretstavuvaat so nivnite vistinski iminja pa mozat slobodno da go izrazat svoeto mislenje ne grizejki se dali toa ke bide dobro prifateno ili ne.
|
|
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momentalno sedam po gaki i lizam sladoled, a na forum toa nemaa
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forum e tuka sto pisime
a realnost mora da odam na rabota |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe kakva realnost, nema vrska forumot so realnost.....gi nema sekojdnevnite sopki, predizvici, srekni i tazni migovi....na forum edinstveno moze da spodelis iskustva so nekoi koi gi imaat doziveano istite, no ne moze so nekoj koj go nema doziveano toa iskustvo. Drugo, ne mislam deka moze da se stekne samodoverba, ili ja imas ili ja nemas....moze da se naucat samo nekoi raboti za koi sme bile slabo informirani....no nadvor e suroviot, realen svet.....ne postojat nikakvi pravila, nema ban ..... se e dozvoleno
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal. retko koj seto toa ke go dolovi koj sedi zad nekoje drugo pc,Nie ne sakame ili ne mozeme da ja dolovime realnata slika za taja licnost, ili slika si pravime kako nam ni odgovara ,zasto sekoj misli e sto toj. mislam dovolno kazav so poslednoto
|
|
no1
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека е голема разликата меѓу она какви се луѓето пред пс и на нет а какви се во реалноста. На нет сите изгледаат како супер и совршени личности но сепак реалноста според мене е нешто друго
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |