|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 73> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a kaj se toa bara Doni?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga bi bilo logicno... togas toa ke bide nauka ... a ne vera... koja podrazbira verba vo postoenjeto na bog... bez potreba od baranje dokazi.. bez logika... samo verba... bidejki verbata e vo sprotivnost so dokazite... poveke verba... pomala potreba od baranje dokazi... i obratno... zatoa ne e prasanjeto dali Bog postoi ili ne... tuku prasanje e samo koj ima poveke a koj pomalku verba... |
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, оној кој верува во Исус највеќе од се, има дар од Светиот Дух...
По делата и по плодот се познава верата. |
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
богот е единствено суштество кое, за да владее не мора ни да -постои ! |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Darko ne e Doni anakine. Te molam koristi gi nikovite kako sto se napishani. Toa e pravilo na forumov. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
makarios
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ниту логиката не е совршена, а само Единиот Бог.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cek be nee toj nik doni darko? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој Дони кој Дарко, јас ли?
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мајка, чија ќерка се борела за живот, верува дека на фотографијата што ја насликала во болницата, се наоѓа анѓел. Колин Бантон од Северна Каролина требало да донесе тешка одлука за својата болна ќерка, за која повеќе немало помош, и да ја исклучи од апаратите за одржување во живот, но се случило вистинско чудо.
Четиринаесетгодишната Челси боледувала од запаление на белите дробови и завршила во болница по сериозната инфекција која и го загрозила животот. Кога родителите и пријателите се собрале да се простат од девојката на умирање, медицинската сестра ја предупредила мајката на необичното светло. „На екранот можеше да се види многу силно светло“, вели возбудената мајка. „Погледнав и реков:Господе, изгледа како анѓел“. Првиот обид за фотографирање не беше успешен, но втората фотографија покажа фигура со силна светлина. И семејството и медицинскиот персонал останале вчудовидени кога девојката почнала сама да диши. Два дена подоцна девојката е пуштена дома и својот 15. роденден и Божиќ ќе го помине во кругот на семејството. „Многу е чудно што тој ден врнеше дожд и немаше сонце. Светлото се појави само во нејзината соба“, појаснува госпоѓа Бантон. „Ако некој се сомнева, добро, но јас знам што видов, Таков настан ги менува луѓето, ме промени и мене. Сега на работите гледам поинаку и знам дека Господ се грижи за сè“. |
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво!!! |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Халелујах, голем е Бог, големи се и Неговите дела. Слава и фала Нему. |
||
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Види вака модераторе, како прво, атеистите тоа постојано го велат. Нас верниците не сметаат за пониска сорта на која и е неопходна патерица. Ама доколку кажат:,,Треба да се одговори негативно и само човек кој не размислува може да одговори афирмативно’’, јас би побарал доказ за таквото нивно тврдење. Зашто јас за моето имам докази. Ако имаат докази нека повелат. |
||
магаре
Нов член Регистриран: 25.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
грешка
Изменето од магаре - 31.Мај.2009 во 22:22 |
||
|
||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
магаре што ракоплеска?! ете ти доказ дека постојат чуда, а тоа значи дека и гопод постои.
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |