IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
Автор
Порака
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 11:13
Ama fraer...zenskata beshe pogolema fraerka od nego,pa taa vsushnost nemozeshe da vodi dijalog ,od negoviot monolog koj go sochinuvaa samo 2 rechenici....aj da gi narecheme rechenici.
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 11:36
ZALNO I SMESHNO VO ISTO VREME,PRVO TAA SHTO MU VELESHE DEKA NE SE BLAMIRA TAKA ,DEKA IMA DOSTOINSTVO,A POTOA PROCITAV SEGA PAK SMIRENI,KAJ I E DOSTOINSTVOTO TI SE MOLAM DA GO PUSTI RAZGOVOROT NA NET,PA POSLE PAK SO NEGO DA E,CCCCCC
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 11:52
e da ren a taa kolku se izblamira i sebe si,imala dostoinstvo ja slusnav rece,go pusta razgovorot na net,a posle se smiruva so nego,dostoinstvo da ne recam u p.m
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 12:42
а по колку години имаат се знае ли
Кон врв
DivineGod Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2009
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DivineGod Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 12:42
Искрено кажано,можи е интересен клипов,ама ете мене не ме насмеа мн. Гледам се кинат од смеење луѓево ама мене не ми е интересно туку дури и глупаво...на моменти..а на моменти интересни делови има..

Премногу ми е некако трачарски,озборувачки тип на “комедија“ али македонска работа секој се замара со кој ќе стигне. И што ако ја молел цурата? Треба фејсбук да се праи , на јутуб да се стаа, маици да печатиме? Па зар он единствен е? Какви лигуши имам видено во животот што не знаат у нос да си го стаам прстот што немаат правено овој сеа добро..пак:)) претрува ама нема смисла муабетов, мислам воп македонија проблемо е шо е мала земјава сите со еден се знаат, то е една од најголемите причини шо не ми се седе мене овде, човек да прдни ќе разбере цел град во кој дур било....немаш свој живот само да се пазиш од народот..
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 12:54
Originally posted by DivineGod DivineGod напиша:

то е една од најголемите причини шо не ми се седе мене овде, човек да прдни ќе разбере цел град во кој дур било....немаш свој живот само да се пазиш од народот..

ај прдни молим те
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:08
пази а тоа у дурови
ако е долг па му требит прелаз со некоја септима.. шо прави тогаш

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:12
Кон врв
DivineGod Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2009
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DivineGod Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:13
ХаХаХаХаХаХаХаХаХаХ

Изменето од DivineGod - 31.Мај.2009 во 13:13
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:13
A jas se chudam od kade ovie zvuci...
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:14
nesto...zasmrde...od tuka li e?????
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:15
шепни ми сакам да знам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:16
абе не ми работи смајлито за ЗАДОВОЛСТВО

наместо него , ми се појавува она срамежливотот смајли

ееееееееее
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 13:17
сега ме потсети на еден филм
сетат машко и девојка по кејот
и доагјат два малецки црнци и им викат
за долар другар ми кје ти ја испрди песната од Ајкула
му даде
и
прррррррр
и каде е песната???
абе за долер боста е првиот тон

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.