![]() |
|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 11> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama fraer...zenskata beshe pogolema fraerka od nego,pa taa vsushnost nemozeshe da vodi dijalog ,od negoviot monolog koj go sochinuvaa samo 2 rechenici....aj da gi narecheme rechenici.
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ZALNO I SMESHNO VO ISTO VREME,PRVO TAA SHTO MU VELESHE DEKA NE SE BLAMIRA TAKA ,DEKA IMA DOSTOINSTVO,A POTOA PROCITAV SEGA PAK SMIRENI,KAJ I E DOSTOINSTVOTO TI SE MOLAM DA GO PUSTI RAZGOVOROT NA NET,PA POSLE PAK SO NEGO DA E,CCCCCC
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
e da ren a taa kolku se izblamira i sebe si,imala dostoinstvo ja slusnav rece,go pusta razgovorot na net,a posle se smiruva so nego,dostoinstvo da ne recam u p.m
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
а по колку години имаат се знае ли
![]() |
|
![]() |
|
DivineGod ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Искрено кажано,можи е интересен клипов,ама ете мене не ме насмеа мн. Гледам се кинат од смеење луѓево ама мене не ми е интересно туку дури и глупаво...на моменти..а на моменти интересни делови има..
Премногу ми е некако трачарски,озборувачки тип на “комедија“ али македонска работа секој се замара со кој ќе стигне. И што ако ја молел цурата? Треба фејсбук да се праи , на јутуб да се стаа, маици да печатиме? Па зар он единствен е? Какви лигуши имам видено во животот што не знаат у нос да си го стаам прстот што немаат правено овој сеа добро..пак:)) претрува ама нема смисла муабетов, мислам воп македонија проблемо е шо е мала земјава сите со еден се знаат, то е една од најголемите причини шо не ми се седе мене овде, човек да прдни ќе разбере цел град во кој дур било....немаш свој живот само да се пазиш од народот.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
ај прдни молим те ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
пази а тоа у дурови
ако е долг па му требит прелаз со некоја септима.. шо прави тогаш |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DivineGod ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
ХаХаХаХаХаХаХаХаХаХ
Изменето од DivineGod - 31.Мај.2009 во 13:13 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
A jas se chudam od kade ovie zvuci...
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
nesto...zasmrde...od tuka li e?????
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
шепни ми сакам да знам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
абе не ми работи смајлито за ЗАДОВОЛСТВО
![]() наместо него , ми се појавува она срамежливотот смајли ееееееееее |
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
сега ме потсети на еден филм
сетат машко и девојка по кејот и доагјат два малецки црнци и им викат за долар другар ми кје ти ја испрди песната од Ајкула му даде и прррррррр и каде е песната??? абе за долер боста е првиот тон |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |