|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 96979899100 295> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не може опозиција!
Ја имама мамамд за опозиција Ти Анѓо веќе си таксана ... министерство за чевларство, заборави? |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цццццц.....
Не било лесно да се прави Влада..... Од сите страни маваат.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој тоа бе брат? мава. Де кажи за да го мобилизираме. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ме оговарате... цццц....
Не бива влада од вас, ни во сенка, ни на сонце... Не можете ни за колите да се договорите, што останало авиони кога ќе ви дадат |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска е неработен ден....
Ќе назначиме некој министер или ќе чекаме понеделник.. ? |
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков неработен ден
Владата “се мачи“ 24/7, мора и ние да парираме, макар и во сенка |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа, нашава ќе биде европска влада, нормална, со нормално работно време....
Немам намера да глумам лудило како 24/7..... |
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што почнавме со министерските места, тешко дека ќе биде нормална
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека си го кажат прво секој своето мислење... после ќе видиме кој што ќе биде...
|
|
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama mene ne mi e jasno shto birame nie sega, parlament ILI samo vladeachka partija?
Ako e parlament eve jas da ne archam drug post, ke ja predlozham ANASTEA za Predsedatel na Sobranieto.
Kako prichina za moevo naznachuvanje ke ja posocham nejzinata dosegasha pokazhana neutralnost, nepristrastnost kon chlenovite t.e. ministrite vo izbor. Jas kako ne bash nov chlen (iako taka navidum izgleda) imam sretnato poveke "kandidati" na politichkiot forum...i od niv mozham slobodno da kazham deka anastea ima pokazhano najveke pribranost, nerpistrasnost/objektivnost, tolerancija (vo sporedba so drugite) a vo seto ova vreme shto e najvazhno KONSTRUKTIVNOST.
Malku zajdov..seriozno mnogu.....
p.s. Ostanuvam na predhodniot predlog/poddrshka Micho da bide za odbrana/napad!
Изменето од Popi - 31.Мај.2009 во 11:52 |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne se kandidiram...ke bidam vecna opozicija!
a i ne me bendisuva komisija za priem....
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кој е во комисијата?
Лане, јас викам за тебе едно амбасадорско место... земја по избор... |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгледа и нас за к... нема да не бива, како и моменталниве, само , никад не реци -никад!
Изменето од abnormalen - 31.Мај.2009 во 15:05 |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova izleguva deka mesto jaka vlada se formira jaka opozicija
Jas bi sugerirala da se naznaci premierka nekoj koj sorabotuva so pretsedatelkata na sobranieto, bez logisticka podrshka slabo ke odi senkava |
|
Внеси реплика | страница <1 96979899100 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |