|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова ми е премногу интимно и лично за да се слуша вака Јас неможев да го дослушам............. И не мора да значи дека ако плачел треба се да му се прости,и ние плачеме кога сме повредени па што тогаш никој не не рецка |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako si go zasluzil neka moli...sekoj sto ke zgresi (ne e bitno masko zensko) go zasluzuva ova.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нека плаче и моли... Нека биде посрамотен пред сите,па ако е ,,маж,, пак нека и шлакне шамар пред цела кафана!
ама типот стварно претерува со плачење и молење! да било некоја долга врска ќе имав некое разбирање за емоциите кои го надвладејале, ама во прашање се само две недели а тој ,,вени сече по сонцето,, ! Во секој случај и девојката ја претерала...морала ли да се ,,испофали,, со снимката на сите? а,да...и ова...кога го видов клипот се скинав од смеење |
||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
||
mina_d
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а него го заболе ли кога ја шлакна шамарче? |
||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mina devojkata ne go preterala...kako i bilo na nea rped site da ja udri i da ja ponizi? ete taka neka mu e sega i na nego...pred site neka se srami..neka znaat kolku jak maz e toj so tepa zena a posle kenka i kvici na telefon. budala.
|
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto licno ama ne znam bas kolku e ovoj klip za "kinenje" od smeenje.... ne sekoj moze da mu sluci a i tebe pa nekoj drug tebe da ti se "kini" od smeenje.... |
||
mina_d
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па богами имаш право! но во секој случај сеиорт се тера за нив двајцата....не само за него! слушнав дека повторно биле заедно,па сигурно и девојката се осека посрамотено од ,,популарноста,, која ја стекнаа на малце глупав начин! сепак...ме радува шо има такви девојки! нека отворат машките очи пред кого покажуваат сила! нели нема посилно нешто од жена? |
||
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ne znam ne sum bil tamu da vidam
|
||
mina_d
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на две недели врска? не би рекла! не би плачела јас за некој со кој сум била само 2 недели! не би се ,,трескала,, од земја за некој со кој сум минала толку кратко време! и ај размисли зошто стекна популарност клипот? затоа што е смешен,па нема ништо чудо што се смеев јас и ЦЕЛА македонија! |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za dve nedeli mozam samo imeto da mu go zapamtam.
|
||
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eee zenski glaj be, nemate pocuvstvuvano kako e vistinski da zasakas nekoj zatoa... ke dojde i toa...
|
||
mina_d
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од твоите постови можам да приметам дека го жалиш типот! Да те потсетам...ја шлакнал шамар пред цела кафана! малку ли е тоа? е многу јак фраер бе тој битолчанец, силен маж! ама изгледа девојката поснаодлива од него и посилна била
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eee maska glavo be...nekad mislis so pogresnata glaa
|
||
|
||
mina_d
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |