|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 9394959697 295> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од сега апликациите за работа, заедно со вашето СВ, доставувајте ми ги лично.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас онака како опозиција да прашам- Ке имате ли и непоте зам
или ке се задржите само на швале ризам |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamamd...
Pa tie dve raboti ne odat edna bez druga.... Sepak ova e Balkan, ne smee bez nepotizam i shvalerizam... plus ke treba da ima nesto za sto ke ne kritikuvate... neli ? Изменето од ninja_34 - 30.Мај.2009 во 18:56 |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да за нешто мора да ви се фатиме, пардон, да ве оговараме. А може и ке сме задоволни од фанатото пардон сработеното
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе бидете задоволени, пардон..задоволни... |
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опозицијата тешко се задоволува, секогаш е критизерски расположена. е друга приказна е кога се качува на позиција
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па тоа не е само тука.....секаде е така...
Плус ова е Балкааааааааааааааанннннннн... |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da nema nepotizam , ima eden mnogu vazen preduslov .... kje kazev ama posle treba da debatirame so denovi .............a ne bi insistiral na toa zosto se uste ne sme nasle nitu kandidat za premier ....
|
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakam da bidam minister za nadvoresni raboti ... ja podnesuvam mojata kandidatura ... znam 3-4 jazici : germanski ,francuski , allbanski , makedonski a ne sum los i po angliski ...
imam vrski u stranstvo ...so minister kako mene za 6 meseci Makedonija ke bide polnopravna clenka na NATO ...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zafateno ........ citaj ubavo ........... |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Pacifist - 30.Мај.2009 во 20:00 |
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BE .......... i saka da bide minister ...... mozes samo za stocarstvo ... BE |
|
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i tamu ne e loso be ....
osobeno za drzava koja se smeta za zemjodellska ...
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osobeno za takva .... a ti , MAKEDONSKI drzavjanin si ili ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 9394959697 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |