|
Доверба или посесивност |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро, Глен, да те питам- се сложуваш дека посесивната лубомора провоцира изневерата?
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam deka provocira sranje odnos a za izneveruvanje ne e pravilo
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има работи со кои се сложувам....на пример во постот на kejt-d-grejt ,каде што ни ја опишува случката со телефонот......не би ми било се седно ни на мене и би се појавил стравот да изгубам нешто што сум го градела со тој човек ,семејството ,деца,заеднички живот.....
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Случката со телефонот ... коj маж/ жена коj си дражи на врската/ бракот би допуштил подобна сцена
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изневерувањето може да се случи како последица на склоп од околности и пак поставуваш прашање на последица предизвикана од екстремна реакција.
Изневерувањето има тема веќе, а посесивната љубомора предизвикува верижна реакција-незадоволство, угнетеност, неверство, депресија и што све не. Ааа да не ги заборавам промискуитетните личности (кои никој не ги споменува) оние кои без оглед во каква врска се наоѓаат патолошка или идеална, постојано имаат нагон да вршат сексуални активности и со други луѓе. Иди па веруј му на таков некој, ама тие си наоѓаат соодветни партнери кои или слепо им веруваат или им мачкаат очи на големо. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха, па за такви случки се праи муабет а не за психопати што немаат сопствен живот па брцкаат по све живо како просјаци во контењер. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во такви моменти на полнок ,мојот не ни знае кај му е телефонот
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нормално. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i pogresniot telefonski povik e dovolen da se izgubi doverbata ..... osobeno nekoj posle polnokj ....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pokazatel deka nekoj stanal posesiven ... poradi nedovolno vnimanie .....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cudno, no nekomu izneveruvanjeto mu e vo krvta
nikogas od taa individua nema da ima mir, otrovot se pojavuva koga e naj naj naj udri mu go stapov na takov na nikoj ne mu treba.... posle pa se javuva ljubomora???? dzabe.... Изменето од anakin - 30.Мај.2009 во 20:19 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i posle site komentari sepak jas sum za doverbata,ja imam i toa mnogu,nikogash ne cepkam po rabotite na partnerot,a ni toj po moi,dali e telefon,dzeb,tashna ili shto drugo,imame izgradeno eden odnos so doverba i zasega dobro funkcionirame celi 15 godini
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум за некој да се претвори во форензичар во врската,но сепак потребна е доза на резерва,100%доверба во денешно времепогрешно,мноооооооогу погрешно
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доверба....??? ... грешно, многу грешно....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |