|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 121122123124125 240> |
Автор | |
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto se dobiva ako vkrstite Crnogorec i Palestinec?
- Polzav samoubiec!!!! Kako se javuva crnogorski macor na telefon?
- Alo, ođe tigar. |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako se vika lajnoto na papata?....( pa,..ne odi sekoj na veronauka!)
-sveta stolica! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dve zatvorenice ispunjavaju ukrštene reči u ćeliji:
• Muški polni organ sa 3 slova? • Vodoravno ili uspravno? • Uspravno. • Piši: mek! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
tamarailieva
Нов член Регистриран: 08.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto crnicite jadat belo cokolado
- za da ne si gi izedat racete! ----------------------------------------------------------- tatkoto go prasuva sinot -Kako stois na uciliste sinot odgovara -Pa dobrro tato sekoj den vo razli4no kose ----------------------------------------------------------- musterija vo prodavnica se zali na prodavackata: -Zosto mi velite deka ovoj dzemper e od cista volna?Pa gledajte tuka na etiketata pisuva 100% pamuk! Prodavackata na toa odgovorila: Ah, da.Toa e taka za da gi izlazime molcite! ----------------------------------------------------------- Изменето од tamarailieva - 30.Мај.2009 во 14:52 |
|
tamarailieva
Нов член Регистриран: 08.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vleguva 4ovek vo kafule i mu veli na kelnerot:
Moze eden caj bez limon! Po kratko vreme, kelnerot se vratil i mu kazal: -Izvinete nemame limoni. A moze bez nesto drugo? ----------------------------------------------------------- Vleguva covek vo ordinacija i prasuva: -Doktore, da ne imate nesto protiv kaslanje? A doktorot mu odgovoril: -Nemaj gajle, kaslaj kolku sto sakas, ne mi preci! ----------------------------------------------------------- Изменето од tamarailieva - 30.Мај.2009 во 15:05 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умира некој комунист и стига пред Господ на небото. Господ го погледнува и му вика:"А,не...јас вас комунистите не ве примам во Рајот,одма ве праќам во Пеколот!". Комунистот се свртел и отишол кај ѓаволот. Поминале два месеци и Господ одлучил да погледне како е во Пеколот.Кога таму-све средено,заведен ред,све блиста и сјае. Го прашува ѓаволот што е финтата,а овој му одговара дека за све тоа е заслужен комунистот.Одлучил Господ да го позајми комунистот на некое време да доведе ред малку и во Рајот.Поминуваат денови,месеци , никако да го врати назад. Доаѓа ѓаволот и љубезно прашува:"Господе,веќе 4 месеци поминаа откако го позајми комунистот, може ли сега да си го земам назад?"
Господ му одговара:"Слушај ти, не сум јас господин за тебе туку другар, а најверојатно и не постојам!!!" |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една бубалица и вели на друга
- Вечерва мајка ми и татко ми ќе излгуваат, сама сум дома! А другата и одговара: - Блазеси ти ќе можеш да си учиш на глас! |
|
logout
Нов член Регистриран: 20.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se natprevaruvaat 3 so mercedes, bmw i fico koja kola ke izdrzi udar vo dzid... prv ovoj so mercedesot go lupa i mercedesot crknuva.. vtor toj so bmwto i nego mu crknuva... tret toj so ficoto , go lupa i pak mu raboti ...
se cudat prvite 2 i ovoj so ficoto im vika ee mene motorot mi e nazad ---------------------------------------------------------- Si bile dvajca i umrel Goce Delcev ---------------------------------------------------------- Padnal mujo u shta a majkamu na haso rabotela u vardar osiguruvanje |
|
Zivotot e takov kakov sto ke si go napravis
|
|
logout
Нов член Регистриран: 20.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izmislile kinezite kompjuter so odgovara na site prasanja... pa pokanile amerikanec, grk, i makedonec...
prasuva prv amerikanecot kolku tona malter ima vo kipot na slobodata i kopjuterot odgovara printajki livce so odgovor.. sleden francuzinot kolku strafovi ima na Ajfelovata kula i kompjuterot odgovara pak printajki livce.... neznae makedonecot sto da prasa misli misli ...mu rekle kinezite da smisli oni ke idat po kafe... se vrakaat po 2 min i gledaat kompjuterot printa livcinja li printa....go prasuvaat makedonecot so prasal ...i ovoj odgovara: STO IMA NOVO??? hahahahahahh |
|
Zivotot e takov kakov sto ke si go napravis
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na predavanju na medicini profesor objašnjava
studentima: - U sastavu ljudske sperme najveći postotak čine jednostavni šećeri. Na to jedna studentica prokomentira glasno: - Ako je sperma puna šećera, zašto onda nije slatkog ukusa? U tom trenutku shvati što je rekla i padne od sramote pod stol, a dvorana se trese od smijeha. Profesor, mrtav hladan, odgovara: - To je zato, kolegice, što se receptori za slatko nalaze na vrhu jezika, a ne u dubini grla. |
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja gi znam vaka 1.utre pocnuvam da ucam 2.toa so parite 3.sobleci se ne ti pravam nisto 4.ne se soblekuvam devica sum |
|
respect my authoritaaa
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ispit na fakultet...profesorot prasuva:
-prasanje za 10ka...kako se vikam? studentite kutat -prasanje za 8ca...kako se vika predmetot so go predava? studentite navednale glava kutat -prasanje za 6ka...kakva e bojata na priracnikot? eden od pozadi komentira...ovoj saka da padneme site kopile nafurano! |
|
respect my authoritaaa
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Биле на лозјето Трпе и Трпана. Во еден момент му се јавила швалерката на Трпе и му рекла да оди кај неа да свршат работа. И Трпе и рекол на жена си :
- Жено јас ке одам ,се јавија дека вујче умрел, а ти седи тука одмори. Брзо ќе се вратам. Отишол Трпе свршил работа и се враќа. Но оддалеку ја здогледува Трпана како се работи со некој. Отрчува таму и ја прашува: - Што работиш мори жено? - Трпе, откако замина ти дојде овој манијакот и ми рече: Или пеј или ќе те работам, а како да пеам бре Трпе нели вујче умрел! |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glavna ulica u Minhenu.Sede dva prosjaka.Pored prvog pise "SRBIN"
a pored drugog "HRVAT". Narod prolazi i pljuje na prvog a drugom obilato daje novcanice. Prilazi jedan dobronamerni i kaze prvom: "Napisi covece i ti da si Hrvat ili Slovenac ili bilo sta... vidis i sam..." Prvi prosjak se okrece drugom i kaze: "Cuj' bolan Haso, on ce nas ucit' marketingu!" |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 121122123124125 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |