|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 120121122123124 240> |
Автор | |
магаре
Нов член Регистриран: 25.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Другпат
Изменето од магаре - 31.Мај.2009 во 21:46 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jako e ova
kje pisujeme tuka 200 strani za eden vic |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпана и му се жали на докторот.
-Ееее, докторе, патам од импотенција. -Не драга, Трпано, сигурно тоа е вашиот маж кој пати од импотенција. -Ааа не, не, он боледува, а јас патам. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си било некое ѓаволче и решило да краде низ светот. Отишло во Африка и рекло:
„Јас сум мало ѓаволче со мало куферче, и дојдов тука да се испокдарам“. И тие му рекле: „Бегај бе, ние пари за леб немаме, ај оди таму во Америка, тие се богати“. Отишло во Америка, го рекло истото, и американците му рекле „Оди бе во Европа, тие се богати, ние сега со војни се расправаме, немаме ништо. И отишло ѓаволчето во Бугарија, и рекло: „Јас сум мало ѓаволче со мало куферче... Еј, кај ми е куферчето“? |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец го прашува својот колега:
- Ај да те видам колку си паметен, дали знаеш што е тоа: по вода плива, бранови не прави, по шума оди, лисја не дига. Што е тоа? А овој, како од пушка, му одговара: - Гатанка! |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во купе во воз седат Грк, Македонец, стара баба и плавуша.
Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар. Кога возот излегол од тунел гркот имал црвен образ, но никој не прозборел - па така секој размислува во себе: Бабата си мисли: - Сигурно Гркот ја фатил плавушата па оваа му плеснала една... Плавушата мисли: - Хмм, Гркот сигурно сакал да ме фати, но во темница ме промашил ја фатил бабата и оваа му плеснала една... Гркот мисли: - Македонецот сигурно ја фатил плавушата, а таа сакала да му удри шамар, но го промашила и ме удри мене... Македонецот мисли: - Уф, едвај чекам да дојде друг тунел и пак да го расшамарам Грков! |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле македонец, грк и албанец. Им дале апче кој најмногу ќе издржи да се измоча. Албанецот после 5 минути се измочал. Македонецот после 10 мин се измочал. А гркот од мака поцрвенал и умрел.
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... doadjaat dva vampira do sankot i normalno , sankerot gi prasuva sto kje pijat ........ JAs pola litar tocena A grupa , veli edniot ....... mene samo casa topla voda , veli drugiot ...... zosto samo voda ? prasuva sankerot ...... ne mi e nesto dobro , veli vaampirot , pa kje pijam caj veli vampirot i od djebot vadi koristena vata..............
Изменето од miroslav_g8 - 29.Мај.2009 во 10:39 |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е домакинка? Жена што седе дома и ќинка. |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еваааааааааааааааааа...Хах.
|
|
магаре
Нов член Регистриран: 25.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
другпат
Изменето од магаре - 31.Мај.2009 во 21:45 |
|
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Došao Crnogorac u Beograd da traži pravni fakultet. Vidi neku
beogradsku ribu i odluči da je pita: - Jel' đevojko, a đe je ođe pravni vakultet? A ona će njemu: - Vidi ovako, jebote, ideš pravo, jebote, pa skreneš desno, jebote, pa ideš do ćoška, jebote, kod ćoška skreneš levo, jebote, nastaviš pravo, jebote i odmah tu iza ugla, jebote, ti je fakultet. A Crnogorac će njoj: -A jel' đevojko, jel' ima koji kraći put gde me ne jebu na svakom ćošku? |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto znaci ADIDAS?
All Day I Dream About Sex. |
|
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobio Crnogorac kcer, tri dana i tri noci se ne trijezni. Nikako da se
pomiri sa činjenicom da nije dobio sina, a komšija ga tješi : - Nemoj da si na kraj srca... Uostalom, možda dijete i nije tvoje! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 120121122123124 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |