|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 115> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ushte da e i taka!,..povekjeto dobivaat( i losho i dobro),...nezasluzeno !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ponekogas i koga mislime deka sme dobile,vsusnost sme izgubile i obratno.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да оставиш нешто кое ќе сведочи после тебе дека некогаш и некаде те имало
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Podobro e da ne se obiduvas da ja pronajdes smislata na ziveenjeto - tuku da zivees ....
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se otkries samiot koj si, sto si i do kaj si
|
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ja stipnes za gazot koga mislis deka ja sonuvas
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da uspees da prezivees
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ееееее додека да ја сфатам смислата на животот гледаш времето....пуф.....поминало
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oko za oko, zab za zab
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На ништо друго не ме тера на размислување темава освен што ме потсетува на Монти Пајтон филмовите хахаххахаха и како тие ја обработија проблематиката во The Meaning Of Life а тоа беше дека животот нема никакво значење ако ти сам не му го дадеш
Изменето од GlenKlouz - 29.Мај.2009 во 13:15 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ona kon sto ke ja nasocime celata nasa volja,nesto sto go posakuvame so seto nase bitie,makar i da e podsvesno vo pocetokot...toa e smislata na nasiot zivot.Duri i zivotnite imaat svoja smisla...
|
||
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvo sto moram da naglasam...
pri razmisuvanjeto od aspekt na opstata zivotna filozofija... na retroaktivnata disfunkcija vo sustinskata kooperativnost pomegu mislata i realnosta .... e toa deka edno vakvo prasanje... nema bas smisla... vo smisol deka nema smisla da se bara smisla vo nesto... koe samo po sebe e bezsmisleno... ako se gleda zivotot sam za sebe... a ne sam po sebe... taka gledano... bihejvoristickata patologija na svesnoto vo coveckoto bitie... e vo apsolutno korelacija so nesvesnoto vo coveckoto ego... od druga strana egalitarniot karaketr na mislata... koja ne poznava granici... osobno ne vo megugalakticki razmeri... ne dava prostor za razmislla... na nesto tolku krevko i neobjasnivo... kako sto e zivotot... bidejki... sto bi rekle... samo eden eBah... i Mocart nema vrska so toa... tolku imav da kazam... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zanlukpikar bi rekol na ova... uklucite gi fejzerite vo trijagolen diskontinuelen sinus i usmerete gi kon kontinuiteten disbalans i se kje bese jasno samo klingoncite kje bea iznenadeni Изменето од anakin - 29.Мај.2009 во 20:10 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jas summm...ovaj,kako da kazam... znaci, citajki ve zapadnav vo mitohondirjalna reverzna anticipatorna anksioznost! |
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |